0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

CrossCafe od září také v Praze

CrossCafe od září také v Praze
sdílet:
Originální česká síť kaváren CrossCafe, které dosud mohli navštívit milovníci kávy a čerstvých domácích dezertů jen v Plzni, otevře od září své první pobočky i v Praze.

Nové pobočky



První pražské pobočky nekuřáckých kaváren budou otevřeny na Andělu a na autobusovém nádraží na Florenci. Další pobočky přibudou v říjnu, a to v Sokolovské ulici v Praze 8 a v Paláci Karlín.

Domácí dobroty



Kavárny CrossCafe se prezentují jako zdravá verze fastfoodu. Veškeré produkty jsou vyráběny podle domácích receptur. „Stavíme na tom, že všechno jídlo je čerstvě připravené. Nic, co si u nás zákazník dá, nepochází ze zmraženého polotovaru,“ říká Jan Janák, zakladatel sítě kaváren. Ke kávě můžete zakousnout například sendviče s krevetami nebo pečeným tuňákem. Pokud vás honí mlsná, čekají vás dezerty plné tvarohu.

Více se dozvíte na stránkách www.crosscafe.cz.
Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

V čem se liší černá mrkev od oranžové a co si z ní uvařit?
  • Suroviny

V čem se liší černá mrkev od oranžové a co si z ní uvařit?

Na první pohled se může zdát, že černá mrkev je jen rozmar šlechtitelů zeleniny. Chutná téměř stejně jako ta oranžová, jen má možná o trochu zemitější chuť. Její největší výhodou je ale barva, která dokáže proměnit jídla v umělecký počin! ...
Škola vaření: chilli omáčka
  • Tipy a triky

Škola vaření: chilli omáčka

Tomu říkáme vášeň! Domácí chilli omáčka inspirovaná asijskou kuchyní vás roztetelí a dodá letnímu vaření říz.   ...

Obchod Apetit