Jedinečná vína Champagne Paul Déthune máte možnost ochutnat na degustační večeři o pěti chodech, která se koná ve čtvrtek 13. října v pražské restauraci Le Terroir.
Šampaňské, které na degustační večeři ochutnáte, vyrábí v Montagne de Reims ve vesničce Ambonnay rodina Déthune více než 150 let. Sophie a Pierre Déthune vám je přijedou osobně představit v pátek do vyhlášené pražské restaurace Le Terroir. Ke skvělým vínům je připraveno delikátní pětichodové menu Jana Punčocháře.
Degustovat se budou tato vína:
- Paul Déthune Brut
- Paul Déthune Blanc de Blancs Brut
- Paul Déthune Blanc de Noirs Brut
- Paul Déthune Prestige Cuvée Princesse des Thunes Brut
- Paul Déthune Rosé Brut
Svá místa si můžete rezervovat na: [email protected]
Připravila Nikola Kricnerová