Dnes vychází dubnový Apetit

sdílet:
Sedm důvodů, proč ho musíte mít!

1. Vítězství jara


První jarní zelenina a plané bylinky ve vaší kuchyni. Pstruh s medvědím česnekem, salát s pomerančem a ředkvičkami, mrkev s cizrnou, krůtí polévka s kopřivou nebo třeba losos s jarní cibulkou. Prostě jedno velké jarní mňam!

2. Nejlepší velikonoční jehněčí


Recepty, které o tomto mase přesvědčí i jeho zaryté odpůrce. Pomalu pečenou kýtu s bylinkami zvládnou i začátečníci.

3. Hrátky s kynutým těstem


Mazanec je mazanec, ale my pro vás tentokrát připravili čtyři krasavce z kynutého těsta, kteří mu směle konkurují.



4. Překvapení pro koledníky


Nápadité sladkosti i něco na posilněnou pro děti i dospělé. Vajíčková pomazánka nemůže chybět!

5. Jídla do mrazáku


Mrazák je váš spojenec pro dny, kdy se vám nebude chtít vařit nebo nebudete mít nakoupeno. Tahat z něj pak můžete takové lahůdky jako masové koule s játry a cibulovou omáčkou nebo dušené kuřecí po africku.

6. Kachní prsa


Jemné kachní maso je nejlepší připravit jako minutku. Redaktorka Katka Švejdová přidá skvělý recept na kachní prsa se salátem s hruškami a hořčičnou zálivkou.



7. Originální vaječné variace


Jaro bez vajec a jejich zářivých žloutků jako by nebylo. Našich pět nápadů vám bude chutnat každý den.

Dubnový Apetit koupíte na stáncích od středy 19. března.
Autor: Redakce Apetit

Obchod Apetit