Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Dnes vychází dubnový Apetit

Dnes vychází dubnový Apetit
sdílet:
Sedm důvodů, proč ho musíte mít!

1. Vítězství jara


První jarní zelenina a plané bylinky ve vaší kuchyni. Pstruh s medvědím česnekem, salát s pomerančem a ředkvičkami, mrkev s cizrnou, krůtí polévka s kopřivou nebo třeba losos s jarní cibulkou. Prostě jedno velké jarní mňam!

 

 

2. Nejlepší velikonoční jehněčí


Recepty, které o tomto mase přesvědčí i jeho zaryté odpůrce. Pomalu pečenou kýtu s bylinkami zvládnou i začátečníci.

 

 

 

 

3. Hrátky s kynutým těstem


Mazanec je mazanec, ale my pro vás tentokrát připravili čtyři krasavce z kynutého těsta, kteří mu směle konkurují.

 

 

 

 

4. Překvapení pro koledníky


Nápadité sladkosti i něco na posilněnou pro děti i dospělé. Vajíčková pomazánka nemůže chybět!

 

 

 

 

5. Jídla do mrazáku


Mrazák je váš spojenec pro dny, kdy se vám nebude chtít vařit nebo nebudete mít nakoupeno. Tahat z něj pak můžete takové lahůdky jako masové koule s játry a cibulovou omáčkou nebo dušené kuřecí po africku.

 

 

 

 

6. Kachní prsa


Jemné kachní maso je nejlepší připravit jako minutku. Redaktorka Katka Švejdová přidá skvělý recept na kachní prsa se salátem s hruškami a hořčičnou zálivkou.

 

 

 

 

7. Originální vaječné variace


Jaro bez vajec a jejich zářivých žloutků jako by nebylo. Našich pět nápadů vám bude chutnat každý den.

Dubnový Apetit koupíte na stáncích od středy 19. března.

 

 

 

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Pstruh na všechny způsoby: Který recept vyzkoušíte jako první?
  • Zajímavosti

Pstruh na všechny způsoby: Který recept vyzkoušíte jako první?

Jemné maso, delikátní chuť a nekonečné možnosti úpravy – pstruh patří mezi nejoblíbenější ryby v české kuchyni. A není divu: na másle s křupavou kůrčičkou, v krémových těstovinách nebo v asijském stylu? Možností je nespočet! Připravili jsme...