1. Vítězství jara
První jarní zelenina a plané bylinky ve vaší kuchyni. Pstruh s medvědím česnekem, salát s pomerančem a ředkvičkami, mrkev s cizrnou, krůtí polévka s kopřivou nebo třeba losos s jarní cibulkou. Prostě jedno velké jarní mňam!
2. Nejlepší velikonoční jehněčí
Recepty, které o tomto mase přesvědčí i jeho zaryté odpůrce. Pomalu pečenou kýtu s bylinkami zvládnou i začátečníci.
3. Hrátky s kynutým těstem
Mazanec je mazanec, ale my pro vás tentokrát připravili čtyři krasavce z kynutého těsta, kteří mu směle konkurují.
4. Překvapení pro koledníky
Nápadité sladkosti i něco na posilněnou pro děti i dospělé. Vajíčková pomazánka nemůže chybět!
5. Jídla do mrazáku
Mrazák je váš spojenec pro dny, kdy se vám nebude chtít vařit nebo nebudete mít nakoupeno. Tahat z něj pak můžete takové lahůdky jako masové koule s játry a cibulovou omáčkou nebo dušené kuřecí po africku.
6. Kachní prsa
Jemné kachní maso je nejlepší připravit jako minutku. Redaktorka Katka Švejdová přidá skvělý recept na kachní prsa se salátem s hruškami a hořčičnou zálivkou.
7. Originální vaječné variace
Jaro bez vajec a jejich zářivých žloutků jako by nebylo. Našich pět nápadů vám bude chutnat každý den.
Dubnový Apetit koupíte na stáncích od středy 19. března.