0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Do Hansenu na biobůček

Do Hansenu na biobůček
sdílet:
Vyhlášená brněnská restaurace Hansen dnes pořádá pro milovníky dobrého jídla slavnostní hody. Zajděte tam a dejte si biobůček na paprice a česneku. K jídlu si poslechněte lidové písně z Kyjovska a Horňácka za doprovodu moravských dud, kterým se říká gajdy.

Biobůček a tradiční moravská hudba spolu skvěle ladí. Maso v Hansenu upraví na paprice a česneku a budou ho podávat spolu s kapustovými placičkami a šťouchanými bramborami. Bůček pochází z Biofarmy Sasov u Jihlavy, kde dbají na tu nejvyšší kvalitu, a tak si opravdu pochutnáte.

V Hansenu vám také během lahodné večeře načepují pivo, které se vaří v dalešickém pivovaru, známém z filmu Postřižiny. Dalešický Májový ležák se vaří podle starého pivovarského zákona, který říká, že k výrobě piva se může použít pouze voda, slad, chmel a kvasnice, a tak se k vám dostane opravdu kvalitní pivo. Dnes v Hansenu za skvělou cenu 20 Kč za půllitr. Rezervujte si svůj stůl v této neorenesanční restauraci a užijte si skvělý večer.

Co: Speciální večeře
Kdy: 10. února 2011 od 19.30 do 21.30
Kde: Restaurant Hansen, Komenského náměstí 8, Brno
Za kolik: 145 Kč
Info: www.hansen-restaurant.cz

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

5 jídel, která si domů raději neobjednávejte
  • Poradna

5 jídel, která si domů raději neobjednávejte

V uplynulých letech se s rozvážkovou službou jídla do domu doslova roztrhl pytel. Pokud i vy patříte mezi milovníky restauračního jídla v teple a klidu domova, možná vás zaujme našich pět tipů, čemu se ve verzi ‚s sebou‘ raději vyhnout. ...
Jambalaya, gumbo, beignets: Uvařte si menu z New Orleans!
  • Lidé a jídlo

Jambalaya, gumbo, beignets: Uvařte si menu z New Orleans!

Slavná kuchyně lousianského města New Orleans je výsledkem bohaté směsice kultur, které našly svůj domov podél řeky Mississippi. Projevuje se specifickými jídly, plnými vůní a barev. Připravit si je doma v českých podmínkách je překvapivě...
Jak na dokonalý vývar
  • Tipy a triky

Jak na dokonalý vývar

Vývar je dokonalou surovinou pro každou omáčku, polévku a velkou část dalších pokrmů. Je základem profesionálního i amatérského vaření. Jeho příprava zabere nějaký ten čas, ale můžete připravit velké množství a po dávkách ho zamrazit....

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
549 Kč
439 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč