Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Do Hansenu na biobůček

Do Hansenu na biobůček
sdílet:
Vyhlášená brněnská restaurace Hansen dnes pořádá pro milovníky dobrého jídla slavnostní hody. Zajděte tam a dejte si biobůček na paprice a česneku. K jídlu si poslechněte lidové písně z Kyjovska a Horňácka za doprovodu moravských dud, kterým se říká gajdy.

Biobůček a tradiční moravská hudba spolu skvěle ladí. Maso v Hansenu upraví na paprice a česneku a budou ho podávat spolu s kapustovými placičkami a šťouchanými bramborami. Bůček pochází z Biofarmy Sasov u Jihlavy, kde dbají na tu nejvyšší kvalitu, a tak si opravdu pochutnáte.

V Hansenu vám také během lahodné večeře načepují pivo, které se vaří v dalešickém pivovaru, známém z filmu Postřižiny. Dalešický Májový ležák se vaří podle starého pivovarského zákona, který říká, že k výrobě piva se může použít pouze voda, slad, chmel a kvasnice, a tak se k vám dostane opravdu kvalitní pivo. Dnes v Hansenu za skvělou cenu 20 Kč za půllitr. Rezervujte si svůj stůl v této neorenesanční restauraci a užijte si skvělý večer.

Co: Speciální večeře
Kdy: 10. února 2011 od 19.30 do 21.30
Kde: Restaurant Hansen, Komenského náměstí 8, Brno
Za kolik: 145 Kč
Info: www.hansen-restaurant.cz

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín