Velikonoce
Uvařte si báječný velikonoční oběd a vyberte si jarní maso podle své chuti. Připravili jsme pro vás také nádivkové kvarteto a Stáňa Moravcová vám prozradí 25 tipů, jak udělat nejlepší těsto na mazanec.
Učíme se od mistra: dokonalá vejce
Šéfkuchař Café Imperial Michal Pšenička pro vás uvařil krémová míchaná vejce, dokonalá vejce do skla a ideálně propečený hemenex.
Květová špička
Václav Frič vás v nové rubrice naučí, jak vybírat květovou špičku, pozoruhodný kousek hovězího masa, který je báječný na omáčky i pečeně.
Polévky s nápadem
Avokádo, ředkvičky, citron, syrová šunka, nebo snad zázvor? Zkombinujte suroviny, které byste do polévky jinak společně nedali. Výsledek vás okouzlí.
Pohár vítězů
Zavzpomínejte na dětství a dopřejte si v neděli sladký pohár. Máme pro vás devět nápaditých variant dezertu ve skleničce. Působivé a lahodné!
Dále v čísle
Pravda a lež o vejcích, medvědí česnek, 3× pstruh lososovitý, test pudinků, saláty z jarní zeleniny a bylinek, Iveta Fabešová představuje jídlo svého srdce