Dubnový Apetit vás naučí péct nadýchané mazance

sdílet:
Dnes vychází dubnové číslo časopisu Apetit. Naláká vás na svěží jarní vaření i vydatné velikonoční hodování. Příjemně vás překvapí novými rubrikami a také vás naučí vybrat a dobře připravit zajímavé hovězí maso.

Velikonoce


Uvařte si báječný velikonoční oběd a vyberte si jarní maso podle své chuti. Připravili jsme pro vás také nádivkové kvarteto a Stáňa Moravcová vám prozradí 25 tipů, jak udělat nejlepší těsto na mazanec.

Učíme se od mistra: dokonalá vejce


Šéfkuchař Café Imperial Michal Pšenička pro vás uvařil krémová míchaná vejce, dokonalá vejce do skla a ideálně propečený hemenex.

Květová špička


Václav Frič vás v nové rubrice naučí, jak vybírat květovou špičku, pozoruhodný kousek hovězího masa, který je báječný na omáčky i pečeně.

Polévky s nápadem


Avokádo, ředkvičky, citron, syrová šunka, nebo snad zázvor? Zkombinujte suroviny, které byste do polévky jinak společně nedali. Výsledek vás okouzlí.

Pohár vítězů


Zavzpomínejte na dětství a dopřejte si v neděli sladký pohár. Máme pro vás devět nápaditých variant dezertu ve skleničce. Působivé a lahodné!

Dále v čísle


Pravda a lež o vejcích, medvědí česnek, 3× pstruh lososovitý, test pudinků, saláty z jarní zeleniny a bylinek, Iveta Fabešová představuje jídlo svého srdce
Autor: Redakce Apetit

Obchod Apetit