Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Dubnový Apetit vás naučí péct nadýchané mazance

Dubnový Apetit vás naučí péct nadýchané mazance
sdílet:
Dnes vychází dubnové číslo časopisu Apetit. Naláká vás na svěží jarní vaření i vydatné velikonoční hodování. Příjemně vás překvapí novými rubrikami a také vás naučí vybrat a dobře připravit zajímavé hovězí maso.

Velikonoce


Uvařte si báječný velikonoční oběd a vyberte si jarní maso podle své chuti. Připravili jsme pro vás také nádivkové kvarteto a Stáňa Moravcová vám prozradí 25 tipů, jak udělat nejlepší těsto na mazanec.

 

Učíme se od mistra: dokonalá vejce


Šéfkuchař Café Imperial Michal Pšenička pro vás uvařil krémová míchaná vejce, dokonalá vejce do skla a ideálně propečený hemenex.

 

 

 

Květová špička


Václav Frič vás v nové rubrice naučí, jak vybírat květovou špičku, pozoruhodný kousek hovězího masa, který je báječný na omáčky i pečeně.

 

 

 

 

Polévky s nápadem


Avokádo, ředkvičky, citron, syrová šunka, nebo snad zázvor? Zkombinujte suroviny, které byste do polévky jinak společně nedali. Výsledek vás okouzlí.

 

 

 

 

Pohár vítězů


Zavzpomínejte na dětství a dopřejte si v neděli sladký pohár. Máme pro vás devět nápaditých variant dezertu ve skleničce. Působivé a lahodné!

 

 

 

 

Dále v čísle


Pravda a lež o vejcích, medvědí česnek, 3× pstruh lososovitý, test pudinků, saláty z jarní zeleniny a bylinek, Iveta Fabešová představuje jídlo svého srdce

 

 

 

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč