0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Gastronomické slavnosti Magdaleny Dobromily Rettigové

Gastronomické slavnosti Magdaleny Dobromily Rettigové
sdílet:
Týden jídla podle legendy české kuchyně

Počínaje dnešním dnem můžete až do neděle 20. května v Litomyšli ochutnávat jídla, která chtějí připomenout českou kuchyni podle Magdaleny Dobromily Rettigové. Připraveny jsou nejen variace tradičních jídel, ale také doprovodné akce. Zapojit se můžete do soutěže o nejlepší bábovku a do burzy rodinných receptů přidat jídlo, které ve vaší rodině patří k nejoblíbenějším. V sobotu 19. května proběhne oblastní kolo mistrovství České republiky ve vaření kotlíkových gulášů na ohni. Součástí slavností M. D. Rettigové je také soutěžní hodnocení litomyšlských restaurací, tzv. gurmánská pouť. Více na www.gastroslavnosti.cz

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Hřejivé podzimní polévky
  • Tipy redakce

Hřejivé podzimní polévky

Jak zahřát tělo i duši v podzimních sychravých dnech? Nejlépe vydatnou horkou polévkou! Podzimní stálicí je dýňová, ale skvěle zahřeje i polévka z květáku, celeru nebo mrkve. Zužitkujte letní úrodu a připravte si dokonalý pokrm v barvách a...
STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...

Obchod Apetit