0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Grand Restaurant Festival 2014. Ochutnejte top delikatesy

Grand Restaurant Festival 2014. Ochutnejte top delikatesy
sdílet:
Gurmánský festival láká na speciality nejlepších restaurací z České republiky za zvýhodněné ceny.

Grand Restaurant Festival se koná od 15. ledna do 28. února 2014. I v tomto roce naváže na motto ‚Nejezte blbě‘. Šéfkuchaři nejlepších českých restaurací nabídnou návštěvníkům pokrmy v kategoriích ‚To jste ještě nejedli!‘, ‚Ctíme tradiční recepty a zvyklosti‘ a ‚Láska prochází žaludkem‘. Letos se do Grand Restaurant Festivalu zapojí přes osmdesát restaurací. Už tradičně jich je nejvíce z Prahy, festivalové podniky však najdete i v dalších krajích po celé České republice. Seznam restaurací, které budou od 15. ledna do 28. února 2014 nabízet speciální menu, najdete na www.grandrestaurantfestival.cz.


 

Lahůdkové novinky


Stejně jako loni ani letos nebudou chybět gastronomické výpravy s Mňam Busem a Mňam Vlakem. V neděli 19. ledna můžete vyrazit na zážitkovou jízdu s Apetitem a redaktorkou Darinou Sieglovou, která se s vámi podělí o své recepty, gastrozážitky a tipy. Během výpravy se podíváte do pražských podniků Mandarin Oriental Prague, Essensia, Blue Wagon a do Francouzské restaurace Art Nouveau.

Poprvé v historii festivalu bude vypraven Singles Mňam Bus pro nezadané gastronauty a Tajný Mňam Bus, o kterém budou návštěvníci vědět jen čas a místo setkání. Vše ostatní bude tajemstvím, které se gurmáni dozvědí až v průběhu akce. Pořadatelé nově připravují také dvě zážitkové výpravy – dvoudenní expedici z Prahy do Ostravy a výlet na poklidný venkov do Soběsuk na rodinnou farmu, která produkuje vyhlášené hovězí maso.

 

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

KVÍZ: Štrúdl nebo závin?
  • Kvízy

KVÍZ: Štrúdl nebo závin?

Jablka můžete péct, zapékat, zavařovat i vařit, dusit nebo sušit. Upečete z nich výtečný jablečný koláč, štrúdl, perník nebo buchtu s jablky, připravíte skvělá povidla, přesnídávku či pyré. Použít je můžete jako náplň do sladkých knedlíků...
Představujeme novou kuchařku z edice Apetit: Mleté maso
  • Tipy redakce

Představujeme novou kuchařku z edice Apetit: Mleté maso

První novou kuchařkou roku 2023 je kniha Mleté maso. Novinka z edice Apetit vychází už v únoru a jak název napovídá, je věnována všestrannému využití jedné z velmi oblíbených surovin – mletého masa. ...
AD
Omáčka, bez které to nejen o Velikonocích zkrátka nejde!

Omáčka, bez které to nejen o Velikonocích zkrátka nejde!

Některé suroviny mají v receptech nezastupitelné místo, pokud nechceme ztratit správnou konzistenci, chuť nebo aroma. Mezi takové nenahraditelné suroviny patří třeba majonéza. Připravené pokrmy dokáže povznést o několik levelů výš. Kolikrát...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
549 Kč
439 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč