0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Grilování se Zdeňkem Pohlreichem

Grilování se Zdeňkem Pohlreichem
sdílet:
Nelítostný kritik kuchařských prohřešků zahájí grilovací sezonu již na konci dubna.

Své triky a nové trendy v grilování představí Zdeněk Pohlreich 27. dubna 2013 od 14 do 18 hodin návštěvníkům Slovanského domu v Praze. Populární český šéfkuchař ukáže, jak nejlépe připravit maso a zeleninu na grilu. Na grilovací sezonu se tak letos můžete chystat s předstihem. „Slovanský dům je tradičně místem, kde si zákazníci svou návštěvu vychutnají všemi smysly. Grilovací odpoledne se Zdeňkem Pohlreichem je událostí, na které se mohou nejen pobavit, ale díky známému šéfkuchaři i mnohému přiučit,“ uvedla Anna Antoňaková, event manažerka Slovanského domu. Návštěvníky čeká také ochutnávka jídel, která Zdeněk Pohlreich připraví. Zapít je mohou nápoji z pivovaru Velkopopovický Kozel.

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Podzimní ovoce v neodolatelných dezertech
  • Suroviny

Podzimní ovoce v neodolatelných dezertech

Příroda se pomalu zbarvuje podzimními barvami a nám hraje v hlavě píseň ,švestky se modrají, jablka sládnou’. Přichází ideální čas k pečení dezertů se sladkými dary podzimu. Vyzkoušejte vláčný švestkový koláč, pošírované hrušky, horký...
STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Hřejivé podzimní polévky
  • Tipy redakce

Hřejivé podzimní polévky

Jak zahřát tělo i duši v podzimních sychravých dnech? Nejlépe vydatnou horkou polévkou! Podzimní stálicí je dýňová, ale skvěle zahřeje i polévka z květáku, celeru nebo mrkve. Zužitkujte letní úrodu a připravte si dokonalý pokrm v barvách a...

Obchod Apetit