0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Hilton Prague Old Town zve na narozeninovou oslavu

Hilton Prague Old Town zve na narozeninovou oslavu
sdílet:
Letos v listopadu slaví hotel Hilton Prague Old Town své druhé narozeniny. Při této příležitosti připravil šéfkuchař Ari Munandar se svým týmem v restauraci Zinc speciální tříchodové narozeninové menu doplněné vybranými víny. Tak mu přijďte připít na zdraví!

Narozeninové menu si můžete vychutnat v poledne i večer až do konce listopadu. „Menu je složeno z jídel, která patří mezi našimi hosty k těm nejoblíbenějším, a zároveň z originálních signature pokrmů,“ doplňuje Ari Munandar.

Dárečky k narozeninám se od vás neočekávají, naopak! Nějaký ještě dostanete. Čeká na vás narozeninový dortík, poukaz na 2 za 1 tříchodové menu dle výběru při další návštěvě restaurace a lahev Zinc cuvée. To bylo připraveno speciálně pro restauraci Zinc Markem Špalkem z Nového Vinařství zcelením odrůd Pinot Noir, Gewurztraminer a Muškát Ottonel.

Tříchodové narozeninové menu s vybranými víny – 950 Kč na osobu

Předkrmy:

  • Kuřecí polévka s kokosem a citronovou trávou, teplé briošky z hub shitake
    nebo
  • Pomalu dušený vepřový bůček a prudce opražené mušle, květákové pyré
  • Zinc cuvée, Nové Vinařství, Morava

Hlavní chody:
  • Mořský vlk z Chile glazovaný v miso, konfitovaná bílá ředkev, pěna mirin
  • Gavi di Gavi, La Scolca, Piemonte, Itálie
    nebo
  • Rib eye steak a hranolky, relish ze sladké sóji a šalotky, špenát, houby portobello a wasabi majonéza
  • Paso Doble Rosso, Masi, Mendoza, Argentina

Dezerty:
  • Panna cotta z limetek s citrusovou sušenkou, čokoládové želé a karamelizované pistácie
    nebo
  • Jasmínový ovocný salát, granita z vodního melounu a vodky
Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Podzimní ovoce v neodolatelných dezertech
  • Suroviny

Podzimní ovoce v neodolatelných dezertech

Příroda se pomalu zbarvuje podzimními barvami a nám hraje v hlavě píseň ,švestky se modrají, jablka sládnou’. Přichází ideální čas k pečení dezertů se sladkými dary podzimu. Vyzkoušejte vláčný švestkový koláč, pošírované hrušky, horký...
STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Hřejivé podzimní polévky
  • Tipy redakce

Hřejivé podzimní polévky

Jak zahřát tělo i duši v podzimních sychravých dnech? Nejlépe vydatnou horkou polévkou! Podzimní stálicí je dýňová, ale skvěle zahřeje i polévka z květáku, celeru nebo mrkve. Zužitkujte letní úrodu a připravte si dokonalý pokrm v barvách a...

Obchod Apetit