Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Jak připravit sladkovodní ryby

Jak připravit sladkovodní ryby
sdílet:
9. 7. | Máte rádi ryby, ale netroufáte si na složitější recepty? Tak vyrazte na kurz a učte se od profesionálů.

Co se bude připravovat: candát na tymiánu, pstruh pečený na másle, štika na kmínu, losos a jeho pečení, kapr namodro

Co: Kurz vaření
Kdy: 9. 7. 2010 od 18 hodin
Kde: Chefparade, Husitská 56, Praha 3
Za kolik: 990 Kč
Info: www.chefparade.cz

 

 

 

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Není máslo jako máslo: Jak vybrat to nejlepší do cukroví?
  • Zajímavosti

Není máslo jako máslo: Jak vybrat to nejlepší do cukroví?

Vánoce bez másla? To si snad ani neumíme představit! Je základem dokonalého cukroví, zjemní slavnostní pokrmy a dodá jim tu správnou chuť. Ale víte, jak poznat to opravdu nejlepší? Prozradíme vám, jak technologie výroby ovlivňuje jeho...