0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Jehněčí festival v La Rotonde

Jehněčí festival v La Rotonde
sdílet:
6. dubna–3. května | Oslavte příchod jara s novým menu, které šéfkuchař restaurace La Rotonde Roman Paulus věnoval jehněčímu. Na menu najdete mimo jiné dušené jehněčí kolínko s jehněčí klobáskou podávané s bramborovo-celerovou kaší a zelenými fazolkami se slaninou či jehněčí hřbet ‚en crepinette‘ s artyčokovým ragú a houbovou raviolou.

Co: Jehněčí festival
Kdy: Od pondělí 6. dubna do neděle 3. května
Kde: Restaurace La Rotonde, Radisson SAS Alcron Hotel, Štěpánská 40, Praha 1
Rezervace: Na tel. čísle 222 820 410 nebo zašlete e-mail na [email protected]radissonsas.com
Info: www.alcron.cz

Předkrmy:

  • Domácí uzený jehněčí hřbet se salátem z rukoly, pečených paprik a nových brambor s křepelčím vajíčkem (310 Kč)

Polévky:

  • Silný jehněčí vývar zapečený listovým těstem s jarní zeleninou a tortelinkami s ricottou (190 Kč)
  • Krémová polévka z divokého česneku s pošírovaným vejcem (190 Kč)

Hlavní chody:

  • Dušené jehněčí kolínko s jehněčí klobáskou podávané s bramborovo-celerovou kaší a zelenými fazolkami se slaninou ( 530 Kč)
  • Grilovaný jehněčí kebab, orientální cous-cous a restovaný bok-choy (410 Kč)
  • Jehněčí kotletky s olivovou krustou, zeleninovou ratatouille a bramborem gratinovaným s kozím sýrem (630 Kč)
  • Jehněčí hřbet ‚en crepinette‘ s artyčokovým ragú a houbovou raviolou (660 Kč)

Dezerty

  • Mazancová žemlovka s jablky, rozinkami a skořicovo-vanilkovou omáčkou (230 Kč)
Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

5 jídel, která si domů raději neobjednávejte
  • Poradna

5 jídel, která si domů raději neobjednávejte

V uplynulých letech se s rozvážkovou službou jídla do domu doslova roztrhl pytel. Pokud i vy patříte mezi milovníky restauračního jídla v teple a klidu domova, možná vás zaujme našich pět tipů, čemu se ve verzi ‚s sebou‘ raději vyhnout. ...
Jambalaya, gumbo, beignets: Uvařte si menu z New Orleans!
  • Lidé a jídlo

Jambalaya, gumbo, beignets: Uvařte si menu z New Orleans!

Slavná kuchyně lousianského města New Orleans je výsledkem bohaté směsice kultur, které našly svůj domov podél řeky Mississippi. Projevuje se specifickými jídly, plnými vůní a barev. Připravit si je doma v českých podmínkách je překvapivě...
Jak na dokonalý vývar
  • Tipy a triky

Jak na dokonalý vývar

Vývar je dokonalou surovinou pro každou omáčku, polévku a velkou část dalších pokrmů. Je základem profesionálního i amatérského vaření. Jeho příprava zabere nějaký ten čas, ale můžete připravit velké množství a po dávkách ho zamrazit....

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
549 Kč
439 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč