6. dubna–3. května | Oslavte příchod jara s novým
menu, které šéfkuchař restaurace La Rotonde Roman Paulus věnoval
jehněčímu. Na menu najdete mimo jiné dušené jehněčí kolínko
s jehněčí klobáskou podávané s bramborovo-celerovou kaší a zelenými
fazolkami se slaninou či jehněčí hřbet ‚en crepinette‘ s artyčokovým
ragú a houbovou raviolou.
Co: Jehněčí festival
Kdy: Od pondělí 6. dubna do neděle 3. května
Kde: Restaurace La Rotonde, Radisson SAS Alcron Hotel, Štěpánská 40, Praha 1
Rezervace: Na tel. čísle 222 820 410 nebo zašlete e-mail na [email protected]
Info: www.alcron.cz
Předkrmy:
- Domácí uzený jehněčí hřbet se salátem z rukoly, pečených paprik a nových brambor s křepelčím vajíčkem (310 Kč)
Polévky:
- Silný jehněčí vývar zapečený listovým těstem s jarní zeleninou a tortelinkami s ricottou (190 Kč)
- Krémová polévka z divokého česneku s pošírovaným vejcem (190 Kč)
Hlavní chody:
- Dušené jehněčí kolínko s jehněčí klobáskou podávané s bramborovo-celerovou kaší a zelenými fazolkami se slaninou ( 530 Kč)
- Grilovaný jehněčí kebab, orientální cous-cous a restovaný bok-choy (410 Kč)
- Jehněčí kotletky s olivovou krustou, zeleninovou ratatouille a bramborem gratinovaným s kozím sýrem (630 Kč)
- Jehněčí hřbet ‚en crepinette‘ s artyčokovým ragú a houbovou raviolou (660 Kč)
Dezerty
- Mazancová žemlovka s jablky, rozinkami a skořicovo-vanilkovou omáčkou (230 Kč)