Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Jehněčí festival v La Rotonde

Jehněčí festival v La Rotonde
sdílet:
6. dubna–3. května | Oslavte příchod jara s novým menu, které šéfkuchař restaurace La Rotonde Roman Paulus věnoval jehněčímu. Na menu najdete mimo jiné dušené jehněčí kolínko s jehněčí klobáskou podávané s bramborovo-celerovou kaší a zelenými fazolkami se slaninou či jehněčí hřbet ‚en crepinette‘ s artyčokovým ragú a houbovou raviolou.

Co: Jehněčí festival
Kdy: Od pondělí 6. dubna do neděle 3. května
Kde: Restaurace La Rotonde, Radisson SAS Alcron Hotel, Štěpánská 40, Praha 1
Rezervace: Na tel. čísle 222 820 410 nebo zašlete e-mail na [email protected]
Info: www.alcron.cz

Předkrmy:

  • Domácí uzený jehněčí hřbet se salátem z rukoly, pečených paprik a nových brambor s křepelčím vajíčkem (310 Kč)

Polévky:

  • Silný jehněčí vývar zapečený listovým těstem s jarní zeleninou a tortelinkami s ricottou (190 Kč)
  • Krémová polévka z divokého česneku s pošírovaným vejcem (190 Kč)

Hlavní chody:

  • Dušené jehněčí kolínko s jehněčí klobáskou podávané s bramborovo-celerovou kaší a zelenými fazolkami se slaninou ( 530 Kč)
  • Grilovaný jehněčí kebab, orientální cous-cous a restovaný bok-choy (410 Kč)
  • Jehněčí kotletky s olivovou krustou, zeleninovou ratatouille a bramborem gratinovaným s kozím sýrem (630 Kč)
  • Jehněčí hřbet ‚en crepinette‘ s artyčokovým ragú a houbovou raviolou (660 Kč)

Dezerty

  • Mazancová žemlovka s jablky, rozinkami a skořicovo-vanilkovou omáčkou (230 Kč)
Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín