0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Jehněčí festival v La Rotonde

Jehněčí festival v La Rotonde
sdílet:
6. dubna–3. května | Oslavte příchod jara s novým menu, které šéfkuchař restaurace La Rotonde Roman Paulus věnoval jehněčímu. Na menu najdete mimo jiné dušené jehněčí kolínko s jehněčí klobáskou podávané s bramborovo-celerovou kaší a zelenými fazolkami se slaninou či jehněčí hřbet ‚en crepinette‘ s artyčokovým ragú a houbovou raviolou.

Co: Jehněčí festival
Kdy: Od pondělí 6. dubna do neděle 3. května
Kde: Restaurace La Rotonde, Radisson SAS Alcron Hotel, Štěpánská 40, Praha 1
Rezervace: Na tel. čísle 222 820 410 nebo zašlete e-mail na sales.prague@radissonsas.com
Info: www.alcron.cz

Předkrmy:

  • Domácí uzený jehněčí hřbet se salátem z rukoly, pečených paprik a nových brambor s křepelčím vajíčkem (310 Kč)

Polévky:

  • Silný jehněčí vývar zapečený listovým těstem s jarní zeleninou a tortelinkami s ricottou (190 Kč)
  • Krémová polévka z divokého česneku s pošírovaným vejcem (190 Kč)

Hlavní chody:

  • Dušené jehněčí kolínko s jehněčí klobáskou podávané s bramborovo-celerovou kaší a zelenými fazolkami se slaninou ( 530 Kč)
  • Grilovaný jehněčí kebab, orientální cous-cous a restovaný bok-choy (410 Kč)
  • Jehněčí kotletky s olivovou krustou, zeleninovou ratatouille a bramborem gratinovaným s kozím sýrem (630 Kč)
  • Jehněčí hřbet ‚en crepinette‘ s artyčokovým ragú a houbovou raviolou (660 Kč)

Dezerty

  • Mazancová žemlovka s jablky, rozinkami a skořicovo-vanilkovou omáčkou (230 Kč)
Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

KVÍZ: Co všechno víte o kávě?
  • Kvízy

KVÍZ: Co všechno víte o kávě?

Káva patří nepochybně k nejoblíbenějším nápojům na světě. Nejen proto, že obsahuje kofein, který dodává tělu energii, ale i pro svou jedinečnou chuť. Káva se stala symbolem relaxu, odpočinku a příjemných chvil ve společnosti rodiny a přátel...
STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Naučte se brynzové halušky
  • Tipy a triky

Naučte se brynzové halušky

Brynzové halušky jsou tradičním slovenským jídlem, ale v oblibě je máme i u nás v Čechách. Na jejich přípravě není nic těžkého, s naším postupem je zvládnete lehce. Mezi hlavní ingredience patří brynza a slanina, kombinace, která vaše...

Obchod Apetit