0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Jihoafrický večer Nad Královskou oborou

Jihoafrický večer Nad Královskou oborou
sdílet:
15. 6. | Do Prahy 7 se vydejte, pokud vás láká čtyřchodové menu doprovázené pěti sklenkami vína z jihoafrického vinařství Boland Cellar. Každý, kdo si rezervuje místo přes Mama Africa, získá slevu 10 %.

Menu:

  • Kiwi mušle plněné camembertem zapečené ve slanině s bramborovým salátem s čerstvou mátou
  • Grilovaný steak z mladé antilopy kudu, marinovaný v červeném víně s ananasem, podávaný na dýňovém ananasu s ovocným salátem
  • Zapečené mleté maso se sušeným ovocem s kari rýží, meruňkovým chutney a lesklou karotkou
  • Čokoládová mousse s kaktusovým plodem a omáčkou z mučenky
Co: Večeře, degustace vín
Kdy: 15. 6. 2010 od 19 hodin
Kde: Restaurace Nad Královskou oborou, Nad Královskou oborou 31, Praha 7
Za kolik: 790 Kč
Info: www.nadkralovskouoborou.cz

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Hřejivé podzimní polévky
  • Tipy redakce

Hřejivé podzimní polévky

Jak zahřát tělo i duši v podzimních sychravých dnech? Nejlépe vydatnou horkou polévkou! Podzimní stálicí je dýňová, ale skvěle zahřeje i polévka z květáku, celeru nebo mrkve. Zužitkujte letní úrodu a připravte si dokonalý pokrm v barvách a...
STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...

Obchod Apetit