0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Kulinářský festival Šrí Lanky

Kulinářský festival Šrí Lanky
sdílet:
Gurmánský týden autentických šrílanských pokrmů

Restaurace Zinc pražského hotelu Hilton Prague Old Town nabídne svým hostům od 21. do 28. března 2013 raut s kulinářskými specialitami Šrí Lanky. Mezi nimi nemůže chybět kottu rotti, které se na Šrí Lance prodává doslova na každém rohu a je rozšířené po celé jihovýchodní Asii. Připravuje se z tradičního chleba rotti, zeleniny, vajec a masa. Jídlo je dochuceno kořením. Nejčastěji se setkáte s hovězí nebo kuřecí variantou pokrmu, oblíbená je i vegetariánská verze. Kottu se připravuje na rozpálené železné plotně, na které se pomocí speciálních sekáčků všechny suroviny nasekají a promíchají.

Typické zvuky, které údery sekáčků na plotnu vydávají, si nyní mohou užít také návštěvníci restaurace Zinc, kde budou kuchaři v rámci festivalu kottu připravovat přímo před hosty. V menu kulinářského festivalu Šrí Lanky najdete kromě kottu rotti také saláty ochucené asijskými přísadami, silný vývar ze skopového, krevetky v kari těstíčku a další jídla. Za raut s neomezenou konzumací zaplatíte 890 Kč.


Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
549 Kč
439 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč