Kupte si kuchařky Apetit s dárkem – grilovacími kleštěmi

Kupte si kuchařky Apetit s dárkem – grilovacími kleštěmi
sdílet:
Přijďte ve dnech od 2. do 5. června na Festival středomořských chutí a vůní a navštivte stánek Apetitu. Máme pro vás skvělé dárky do kuchyně – grilovací kleště a čtyřdílnou sadu kuchyňského náčiní.

Apetit na festivalu


Festival středomořských chutí a vůní se koná od 2. do 5. června 2011 v Praze na náměstí Republiky. Připraven pro vás bude kromě gurmánských specialit také stánek Apetitu. Přijďte si za námi prolistovat a koupit kuchařky z Edice Apetit – Koláče, Polévky, Maso a Saláty. Pokud si koupíte dvě, přidáme vám k nim praktický dárek pro letní sezonu – grilovací kleště. Kuchařky Edice Apetit pro vás připravují redaktorky časopisu Apetit. Všechna jídla, která v kuchařkách najdete, samy uvařily a ochutnaly. Více informací najdete na stránkách Apetitonline.cz v sekci Edice Apetit.

Předplatné s dárkem do kuchyně


Ve stánku Apetitu na Festivalu středomořských chutí a vůní pro vás bude připravena také nabídka výhodného předplatného s dárky v hodnotě 1149 Kč. Za každé předplatné, které si na festivalu objednáte, dostanete 3 čísla Apetitu zdarma a k tomu závěsnou sadu kuchyňského náčiní z ušlechtilé oceli od firmy Zepter. Součástí čtyřdílné soupravy jsou naběračka na polévku, vidlička na pečení, obracečka a lžíce na šťávu.

Více o Festivalu středomořských chutí a vůní najdete na www.stredomorsky-aperitiv.cz.

Připravila Jana Kopřivová
Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

5 triků na dokonalý domácí hamburger
  • Jak na to

5 triků na dokonalý domácí hamburger

Upéct mleté maso, aby bylo šťavnaté a plné chutí, není zas tak složité. Pro dokonalý požitek z domácího burgeru je třeba držet se několika pravidel. Připravili jsme pro vás 5 tipů zaručujících ...
 Chobotnice a oliheň: Pochutnejte si na plodech moře
  • Zajímavosti

Chobotnice a oliheň: Pochutnejte si na plodech moře

Moře ukrývá spoustu živočichů, na kterých si naše mlsné jazýčky rádi pochutnávají – obzvlášť v létě na dovolené u moře. Vedle mořských ryb nebo mušlí můžeme své jídelníčky obohatit i o chobotnice či olihně neboli kalamáry.  ...
Julius Maggi: příběh vynálezce polévkového koření
  • Lidé a jídlo

Julius Maggi: příběh vynálezce polévkového koření

Tekuté polévkové koření Maggi už zachránilo nejednu nedochucenou polévku. Poznejte spolu s námi jeho vynálezce, stejnojmenného švýcarského podnikatele Julia Maggiho, i příběh, který se ke vzniku proslulého ochucovadla váže. ...
Vše o kofeinu: Co se stane, když to s ním přeženete?
  • Zdraví a výživa

Vše o kofeinu: Co se stane, když to s ním přeženete?

Šálek kávy po ránu funguje jako ‚nakopávač‘ a díky pravidelné odpolední dávce kofeinu vydržíte bdělí až do večera. Věděli jste však o tom, že kofein ovlivňuje centrální nervovou soustavu v mnoha směrech? Jaké jsou jeho krátkodobé i...

Obchod Apetit