0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Kurz bezlepkového vaření s Radkou a Katkou

Kurz bezlepkového vaření s Radkou a Katkou
sdílet:

Oblíbili jste si nový seriál Apetitu o bezlepkovém vaření s Radkou Vrzalovou? Potom pro vás máme skvělou zprávu! Radka se spojila s Katkou z Domacích dobrot bez lepku a spolu pořádají Kurz bezlepkového vaření

Tento kurz je určen všem, kteří se chtějí naučit vařit a péct bezlepkově a neví jak na to. Vařit bezlepkově bylo možná dříve trochu složitější, ale dnes už se to dá zvládnout snadno a hravě! Naučíte se zahušťovat omáčku, uvařit knedlíky, upéct chléb, rohlíky, sladké muffiny a nakonec i piškotovou roládu. 

Navíc se můžete těšit na losování o bezlepkový dort od Domácích dobrot bez lepku, skvělou kuchařku Radky Vrzalové (Radčina kuchařka bez lepku) a mouky od firmy Adveni.  

Menu:

  • Tondovy rohlíky bílé i se záparou
  • Chléb z trouby od Adveni
  • Farmářské kuře na paprice (bezlepkový bešamel) s kynutým knedlíkem
  • Hlívová "dršťkovka" s pohankovými vločkami
  • Muffiny
  • Piškotová roláda

 

Kdy: 16. 4. 2016 od 13 do 17 hodin

Kde: dortárna Domácích dobrot bez lepku, Lužná 591/4, Praha 6 - Vokovice

Cena: 1490 Kč


Hlásit se můžete na emailu bezlepkovevareni@seznam.cz

PS: Kdybyste se náhodou nevešli na aktuální termín, nemusíte zoufat, určitě není poslední!

Autor: kojzarova.m

Apetit magazín

KVÍZ: Co všechno víte o kávě?
  • Kvízy

KVÍZ: Co všechno víte o kávě?

Káva patří nepochybně k nejoblíbenějším nápojům na světě. Nejen proto, že obsahuje kofein, který dodává tělu energii, ale i pro svou jedinečnou chuť. Káva se stala symbolem relaxu, odpočinku a příjemných chvil ve společnosti rodiny a přátel...
STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Naučte se brynzové halušky
  • Tipy a triky

Naučte se brynzové halušky

Brynzové halušky jsou tradičním slovenským jídlem, ale v oblibě je máme i u nás v Čechách. Na jejich přípravě není nic těžkého, s naším postupem je zvládnete lehce. Mezi hlavní ingredience patří brynza a slanina, kombinace, která vaše...

Obchod Apetit