Voňavé bylinky
Navštívili jsme biozahradu v Táboře, která je plná bujně rostoucích jarních bylinek, otestovali bylinkovou kuchařku a zjistili, jak bylinky nejlépe uchovávat.
Dejte si čerstvý sýr
Vyzkoušejte sýr jinak než jen ve dvojici s pečivem. Redaktorka Stáňa Moravcová vám prozradí, jak si připravit domácí sýr a co všechno se dá s čerstvým sýrem v kuchyni vykouzlit.
Učíme se od mistra: jak připravit lososa
K nejmilejším surovinám Gwendala le Ruyeta, šéfkuchaře restaurace Céleste, patří ryby. Nechte si od něj poradit, jak nejlépe připravit lososa na pánvi, v troubě i zasyrova.
Telecí hrudí
Nový seriál o mase pokračuje. Václav Frič vás tentokrát naučí, jak z relativně levného telecího hrudí připravit skvělá jídla. Dáte si telecí máslový řízek, nebo snad telecí roládu s nádivkou?
Domácí sušenky
Redaktorka Katka Švejdová pro vás z jednoho základního těsta upekla hned sedm variant křupavých sušenek. Sladkých, ovocných, s čokoládou i oříšky.
Dále v čísle
Domácí jogurt, chléb v hlavní roli, test termizovaných sýrů, autentická asijská kuchyně a další