Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Květnový Apetit zavoní jarními bylinkami

Květnový Apetit zavoní jarními bylinkami
sdílet:
Vyšlo květnové číslo časopisu Apetit. Uvařili jsme pro vás jídla, která budete chtít ochutnávat stále znovu. Naučíme vás připravit telecí maso, péct nápadité sušenky i mistrovsky nazdobit dort.

Voňavé bylinky


Navštívili jsme biozahradu v Táboře, která je plná bujně rostoucích jarních bylinek, otestovali bylinkovou kuchařku a zjistili, jak bylinky nejlépe uchovávat.

 

 

Dejte si čerstvý sýr


Vyzkoušejte sýr jinak než jen ve dvojici s pečivem. Redaktorka Stáňa Moravcová vám prozradí, jak si připravit domácí sýr a co všechno se dá s čerstvým sýrem v kuchyni vykouzlit.

 

 

 

 

Učíme se od mistra: jak připravit lososa


K nejmilejším surovinám Gwendala le Ruyeta, šéfkuchaře restaurace Céleste, patří ryby. Nechte si od něj poradit, jak nejlépe připravit lososa na pánvi, v troubě i zasyrova.

 

 

 

 

Telecí hrudí


Nový seriál o mase pokračuje. Václav Frič vás tentokrát naučí, jak z relativně levného telecího hrudí připravit skvělá jídla. Dáte si telecí máslový řízek, nebo snad telecí roládu s nádivkou?

 

 

 

 

Domácí sušenky


Redaktorka Katka Švejdová pro vás z jednoho základního těsta upekla hned sedm variant křupavých sušenek. Sladkých, ovocných, s čokoládou i oříšky.

 

 

 

 

Dále v čísle


Domácí jogurt, chléb v hlavní roli, test termizovaných sýrů, autentická asijská kuchyně a další

 

 

 

 

 

 

 

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč