Třikrát sláva chlebíčkům
Redaktorka Katka Švejdová je expert na přípravu občerstvení na domácí party. Chlebíčky jsou její specialitou, a tak vám ukáže, jak je co nejlahodněji obložit tak, aby si na nich pochutnali úplně všichni.
Koktejly
Ideální koktejl na silvestrovskou party splňuje následující tři podmínky: je namíchán z dostupných přísad, úžasně vypadá a překvapí neotřelou chutí. Naše drinky jsou právě takové!
Skleničkování
Nejde o společenskou hru, ale o trend, který se zabydlel v kuchyních slavných šéfkuchařů. Občerstvením navrstveným do skla ohromíte všechny pozvané!
Učíme se od mistra
Recept s tipy šéfkuchaře brněnské restaurace Pavillon Michala Götha vás přesvědčí, že i obyčejný segedín lze proměnit v pokrm hodný pětihvězdičkové restaurace. Naučí vás ho připravit z kančího boku.
Dále v čísle
Chuťovky k televizi, test kuchařky Když vaří táta, nejlepší pití na novoroční přípitek, jak si vychutnat citrony, javorový sirup i obilniny
Apetit leden 2013 koupíte v trafikách za 54,90 Kč, na Slovensku za 1,99 €.