0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Lekce vaření v Alcronu: Tradiční česká teplá sladká jídla

Lekce vaření v Alcronu: Tradiční česká teplá sladká jídla
sdílet:
12. února 2008 | Buchtičky se šodó, ovocné knedlíky, nudle s mákem, povidlové taštičky... to ale zdaleka není vše, co česká kuchyně nabízí. Nahlédněte pod pokličku českých teplých sladkých dobrot a naučte se je připravovat jako opravdoví šéfkuchaři. Lekcí vás provede a do všech tajů sladké kuchyně zasvětí šéfkuchař Roman Paulus.

Co: Tradiční česká teplá sladká jídla
Kdy: Čtvrtek 12. února 2009 (další lekce na toto téma proběhne 26. února)
Kde: Restaurace La Rotonde hotelu Radisson SAS Alcron (Štěpánská 40, Praha 1)
Za kolik: Cena na osobu a lekci činí 3800 Kč a zahrnuje koktejl na uvítanou, praktickou lekci vaření, nealkoholické nápoje, víno či sekt a večeři v restauraci La Rotonde, včetně ochutnávky vína.
Rezervace: Na e-mailu [email protected] či na telefonu 222 820 410

Program (lekce s večeří trvá 5–6 hodin):
16:00 Příjezd do hotelu a setkání v baru Be Bop, nápoj na uvítanou
16:30 Začátek lekce vaření, šéfkuchař vás zasvětí do tajů přípravy svých výtečných pokrmů
20:00 Podávání večeře v restauraci La Rotonde doprovázené ochutnávkou vín

Maximální počet účastníků na jednu lekci je dvanáct, aby se vám šéfkuchař mohl plně věnovat a vysvětlit všechny taje svého umění. Nejste-li ta pravá osoba do kuchyně, zkuste darovat certifikát na lekci vaření někomu, koho tím opravdu potěšíte.

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

5 jídel, která si domů raději neobjednávejte
  • Poradna

5 jídel, která si domů raději neobjednávejte

V uplynulých letech se s rozvážkovou službou jídla do domu doslova roztrhl pytel. Pokud i vy patříte mezi milovníky restauračního jídla v teple a klidu domova, možná vás zaujme našich pět tipů, čemu se ve verzi ‚s sebou‘ raději vyhnout. ...
Jambalaya, gumbo, beignets: Uvařte si menu z New Orleans!
  • Lidé a jídlo

Jambalaya, gumbo, beignets: Uvařte si menu z New Orleans!

Slavná kuchyně lousianského města New Orleans je výsledkem bohaté směsice kultur, které našly svůj domov podél řeky Mississippi. Projevuje se specifickými jídly, plnými vůní a barev. Připravit si je doma v českých podmínkách je překvapivě...
Jak na dokonalý vývar
  • Tipy a triky

Jak na dokonalý vývar

Vývar je dokonalou surovinou pro každou omáčku, polévku a velkou část dalších pokrmů. Je základem profesionálního i amatérského vaření. Jeho příprava zabere nějaký ten čas, ale můžete připravit velké množství a po dávkách ho zamrazit....

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
549 Kč
439 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč