0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Lístky na Prague Food Festival v květnovém Apetitu

Lístky na Prague Food Festival v květnovém Apetitu
sdílet:
Do narozeninového čísla Apetitu jsme pro vás kromě mnoha báječných receptů přidali i 100 lístků na svátek všech gurmánů, jak mnozí Prague Food Festivalu přezdívají. Získat jeden ze sta lístků na třídenní festival plný pohody, vybraných lahůdek, zábavy a kuchařského dovádění je otázkou pár kliků. Stačí se totiž zaregistrovat do Apetit klubu a při registraci vyplnit kód, který najdete právě jen a jen v květnovém Apetitu.

Pozor, akce platí pouze pro nově registrované.

Soutěž o dalších 40 lístků pokračuje! Prodloužili jsme ji pro Vás do 20.5.

Každý 10. registrovaný vyhrává. Soutěž probíhá do vyčerpání zásob lístků, nejpozději však do 11. 5. Vyhodnocení soutěže naleznete zde na www.apetitonline.cz 15. 5., lístky vám pošleme do 14 dnů po skončení soutěže, nejpozději však do 27. 5., doporučeně poštou na vaši kontaktní adresu. Informaci o tom, zda jste vyhráli, obdržíte e-mailem. Tak do toho!

Prague Food Festival je letos naplánován na poslední květnový víkend. Po loňském Žofíně se třídenní oslava umění nejlepších šéfkuchařů přesouvá na vodu. Domácí i exotické gastronomické speciality od více než 30 restaurantů si budete letos vychutnávat na lodích a pontonech na Vltavě, na Alšově nábřeží, na Křižovnickém náměstí a v Pražských Benátkách pod Karlovým mostem.

Časopis Apetit nebude na festivalu rozhodně chybět, dokonce tam bude mít vlastní stánek a malou lounge. Stánek Apetitu se může stát vaším ‚základním táborem‘, ze kterého budete vyrážet za kulinářským dobrodružstvím. Navíc jsme pro vás připravili řadu překvapení:

  • seznámíte se s celou redakcí časopisu Apetit
  • budete mít možnost koupit si originální zástěru Apetit v limitované edici
  • můžete si předplatit časopis Apetit, a získat dárek: kosmetiku Manufaktura
  • ochutnáte zákusek podle oblíbeného receptu
  • dostanete od nás praktický sedák
  • odnesete si deset nejoblíbenějších receptů Apetitu
Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Jak připravit pravé italské tiramisu?
  • Tipy a triky

Jak připravit pravé italské tiramisu?

Připravte si domácí tiramisu jako z italské cukrárny: lehké, smetanově krémové, vonící kávou… Podělíme se s vámi o rady, tipy i recepty, aby vás svou chutí autentický a božský dezert přenesl až do Itálie. ...
Chystej večer, snídej ráno: 5 nápadů na snídani v předstihu
  • Tipy a triky

Chystej večer, snídej ráno: 5 nápadů na snídani v předstihu

Možná si ráno rádi přispíte, možná máte začátek svého dne rozpočítaný na vteřiny. Snídani ale odbýt nemusíte. I ve spěchu můžete dobře a plnohodnotně jíst, stačí se předem připravit. Lahodné smoothie, křupavé sendviče, báječné...

Obchod Apetit