Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Lístky na Prague Food Festival v květnovém Apetitu

Lístky na Prague Food Festival v květnovém Apetitu
sdílet:
Do narozeninového čísla Apetitu jsme pro vás kromě mnoha báječných receptů přidali i 100 lístků na svátek všech gurmánů, jak mnozí Prague Food Festivalu přezdívají. Získat jeden ze sta lístků na třídenní festival plný pohody, vybraných lahůdek, zábavy a kuchařského dovádění je otázkou pár kliků. Stačí se totiž zaregistrovat do Apetit klubu a při registraci vyplnit kód, který najdete právě jen a jen v květnovém Apetitu.

Pozor, akce platí pouze pro nově registrované.

Soutěž o dalších 40 lístků pokračuje! Prodloužili jsme ji pro Vás do 20.5.

Každý 10. registrovaný vyhrává. Soutěž probíhá do vyčerpání zásob lístků, nejpozději však do 11. 5. Vyhodnocení soutěže naleznete zde na www.apetitonline.cz 15. 5., lístky vám pošleme do 14 dnů po skončení soutěže, nejpozději však do 27. 5., doporučeně poštou na vaši kontaktní adresu. Informaci o tom, zda jste vyhráli, obdržíte e-mailem. Tak do toho!

Prague Food Festival je letos naplánován na poslední květnový víkend. Po loňském Žofíně se třídenní oslava umění nejlepších šéfkuchařů přesouvá na vodu. Domácí i exotické gastronomické speciality od více než 30 restaurantů si budete letos vychutnávat na lodích a pontonech na Vltavě, na Alšově nábřeží, na Křižovnickém náměstí a v Pražských Benátkách pod Karlovým mostem.

Časopis Apetit nebude na festivalu rozhodně chybět, dokonce tam bude mít vlastní stánek a malou lounge. Stánek Apetitu se může stát vaším ‚základním táborem‘, ze kterého budete vyrážet za kulinářským dobrodružstvím. Navíc jsme pro vás připravili řadu překvapení:

  • seznámíte se s celou redakcí časopisu Apetit
  • budete mít možnost koupit si originální zástěru Apetit v limitované edici
  • můžete si předplatit časopis Apetit, a získat dárek: kosmetiku Manufaktura
  • ochutnáte zákusek podle oblíbeného receptu
  • dostanete od nás praktický sedák
  • odnesete si deset nejoblíbenějších receptů Apetitu
Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Jak vybrat kvalitního lososa? Odborníci radí, na co si dát pozor
  • Zdraví a výživa

Jak vybrat kvalitního lososa? Odborníci radí, na co si dát pozor

Je to ryba, která má jemnou (v podstatě univerzální) chuť, je téměř bez kostí a k tomu všemu je opravdu zdravá. Jedná se samozřejmě o lososa, a my se ptáme: jíte jej alespoň dvakrát týdně? Odborníci to doporučují, protože je bohatým zdrojem...
Pesto z kadeřávku: Zelená bomba plná chuti a vitamínů
  • Zajímavosti

Pesto z kadeřávku: Zelená bomba plná chuti a vitamínů

Kadeřávek je zpět a přináší do kuchyně svěží vítr! Tato superpotravina, plná vitamínů a minerálů, si získává své místo na stolech po celém světě. Připravte z něj pesto, které je nejen zdravé a snadné, ale také neuvěřitelně všestranné –...