0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Listopadový Apetit vychází s gastrodiářem

Listopadový Apetit vychází s gastrodiářem
sdílet:
Tohle vás zahřeje! Již příští týden vychází Apetit, ve kterém najdete kromě báječných podzimních receptů také diář pro rok 2013.

K listopadovému Apetitu jsme přibalili diář, který vás s chutí provede příštím rokem. Díky němu neminete žádnou gastroakci a budete mít přehled o tom, které plody mají zrovna sezonu. Do diáře jsme pro vás také uvařili dvacet dva inspirativních receptů. Originální příbal najdete u každého výtisku listopadového Apetitu, dostane se tedy i do schránek předplatitelů a ke všem čtenářům na Slovensko. Nenechte si ujít listopadový Apetit s originálním gastrodiářem pro rok 2013. Vychází v pátek 19. října.

Z obsahu časopisu


Do jedenáctého vydání Apetitu jsme pro vás kromě diáře připravili také jídla pro zahřátí a dobrou náladu. Na stránkách časopisu najdete recepty, díky nimž si zamilujete podzim – chutná jídla ze zvěřiny, báječných brambor a pro milovníky sladkého teplé dezerty. Představíme vám také opravdovou indickou kuchyni připravenou ze surovin, které seženete i u nás. Stejně jako minulý rok ani letos jsme nezapomněli na ty z vás, kteří rádi soutěží. Na stránkách listopadového Apetitu vás čeká vánoční soutěž, ve které můžete vyhrát skvělé pomocníky do kuchyně. Apetit s diářem vychází v pátek 19. října.














Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Jak připravit pravé italské tiramisu?
  • Tipy a triky

Jak připravit pravé italské tiramisu?

Připravte si domácí tiramisu jako z italské cukrárny: lehké, smetanově krémové, vonící kávou… Podělíme se s vámi o rady, tipy i recepty, aby vás svou chutí autentický a božský dezert přenesl až do Itálie. ...
STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Víte, jak vypadaly socialistické kuchařky?
  • Lidé a jídlo

Víte, jak vypadaly socialistické kuchařky?

Kuchařky vždy byly oblíbeným knižním žánrem. V knihkupectvích najdeme širokou nabídku českých i zahraničních autorů a to i přes to, že receptů je plný internet. Do dnešní podoby se nějaký čas vyvíjely. Víte, jak vypadaly socialistické...
Jak se pěstuje vanilka vs jak se vyrábí ta syntetická
  • Zajímavosti

Jak se pěstuje vanilka vs jak se vyrábí ta syntetická

Vanilka je surovinou, kterou by bylo při přípravě krémových náplní, tvarohových dortů, pudinků a vanilkových rohlíčků škoda vynechat. Není snad krásnější sladká vůně, která se line z trouby. Často místo pravé vanilky používáme její náhražku...

Obchod Apetit