0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Menu s jedlými květy

Menu s jedlými květy
sdílet:
7.–9. 5. | Druhý květnový víkend se v Brně můžete vydat na rozkvetlé menu. Jedlé květy jsou netradiční ozdobou salátových směsí, sladkých pokrmů, dortů a zákusků.

Menu:
  • 
Variace jarních salátů s kvítky chryzantémy a nudličkami z trojbarevné mrkve 
s jemným malinovým dresinkem a tousty
 115 Kč
  • Lehce prouzené filátko z mořského vlka, 
podávané na květinovém salátku s citronovou pěnou a grilovanými cherry rajčátky
 220 Kč

  • Roládka z vykostěných králičích stehýnek balená v tyrolské slanině,
podávaná s nádivkou s kousky kaštanů a begonií a zámeckými bramborami
 320 Kč


  • Pěna z bílé čokolády s příchutí levandule na pomerančovém piškotu,
podávaná s čerstvými jahodami a zdobená maceškami
 95 Kč
Co: Menu s jedlými květy
Kdy: 7.–9. května 2010
Kde: Noem Arch, Cimburkova 9, Brno

Info: www.noemarch.cz

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Skoro bez vaření: 5 tipů na obědy do práce ve skle
  • Tipy redakce

Skoro bez vaření: 5 tipů na obědy do práce ve skle

Máme pro vás efektní recepty na jídla, která si můžete vzít s sebou do práce. Co je na nich nejlepší? Nevyžadují žádné zdlouhavé vaření předem, jednoduše navrstvíte vybrané suroviny a celou přípravu dokončíte, až v práci dostanete hlad. ...

Obchod Apetit