Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Mušle a ústřice - jednoduché úpravy

Mušle a ústřice - jednoduché úpravy
sdílet:
Oblíbili jste si mušle a ústřice, ale zatím jste si netroufli připravit si je sami doma? Jejich úprava přitom nemusí být vždy složitá. Naučte se ji i vy.

Kuchař a milovník tradiční francouzské kuchyně Dalibor Navrátil vás seznámí se správnými kuchařskými technikami, které potřebujete znát k přípravě jednoduchých pokrmů z dostupných druhů mušlí a ústřic.
 

Náplň kurzu:

  • Clams chowder – klasická polévka z mušlí
  • Slávky bonchotte v tradiční francouzské úpravě
  • Středomořská úprava slávek
  • Čerstvé mušle svatého Jakuba a jejich úpravy
  • Mušle ‚břitky‘ a jejich úpravy
  • Ústřice a jejich úpravy


Co: Kurz vaření   
Kdy: 4. října 2010 od 16.30
Kde: Pražský kulinářský institut, Suchdolská 14, Praha 6
Za kolik: 3600 Kč
Info: www.prakul.cz

 

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč