Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Mušle a ústřice - jednoduché úpravy

Mušle a ústřice - jednoduché úpravy
sdílet:
Oblíbili jste si mušle a ústřice, ale zatím jste si netroufli připravit si je sami doma? Jejich úprava přitom nemusí být vždy složitá. Naučte se ji i vy.

Kuchař a milovník tradiční francouzské kuchyně Dalibor Navrátil vás seznámí se správnými kuchařskými technikami, které potřebujete znát k přípravě jednoduchých pokrmů z dostupných druhů mušlí a ústřic.
 

Náplň kurzu:

  • Clams chowder – klasická polévka z mušlí
  • Slávky bonchotte v tradiční francouzské úpravě
  • Středomořská úprava slávek
  • Čerstvé mušle svatého Jakuba a jejich úpravy
  • Mušle ‚břitky‘ a jejich úpravy
  • Ústřice a jejich úpravy


Co: Kurz vaření   
Kdy: 4. října 2010 od 16.30
Kde: Pražský kulinářský institut, Suchdolská 14, Praha 6
Za kolik: 3600 Kč
Info: www.prakul.cz

 

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Hladinka, šnyt nebo mlíko? Američané se učí pít pivo jako Češi
  • Zajímavosti

Hladinka, šnyt nebo mlíko? Američané se učí pít pivo jako Češi

Místo zlatavého ležáku sklenice pěny – Američani šílí po českém mlíku! Zatímco dříve by hosté za oceánem takový „špatně natočený“ půllitr okamžitě vraceli na výčep, dnes se z něj stal vyhledávaný zážitek. Jak si tradiční české čepování piva...