Oblíbili jste si mušle a ústřice, ale zatím jste si netroufli připravit si je sami doma? Jejich úprava přitom nemusí být vždy složitá. Naučte se ji i vy.
Kuchař a milovník tradiční francouzské kuchyně Dalibor Navrátil vás seznámí se správnými kuchařskými technikami, které potřebujete znát k přípravě jednoduchých pokrmů z dostupných druhů mušlí a ústřic.
Náplň kurzu:
- Clams chowder – klasická polévka z mušlí
- Slávky bonchotte v tradiční francouzské úpravě
- Středomořská úprava slávek
- Čerstvé mušle svatého Jakuba a jejich úpravy
- Mušle ‚břitky‘ a jejich úpravy
- Ústřice a jejich úpravy
Co: Kurz vaření
Kdy: 4. října 2010 od 16.30
Kde: Pražský kulinářský institut, Suchdolská 14, Praha 6
Za kolik: 3600 Kč
Info: www.prakul.cz