Mušle a ústřice - jednoduché úpravy

Mušle a ústřice - jednoduché úpravy
sdílet:
Oblíbili jste si mušle a ústřice, ale zatím jste si netroufli připravit si je sami doma? Jejich úprava přitom nemusí být vždy složitá. Naučte se ji i vy.

Kuchař a milovník tradiční francouzské kuchyně Dalibor Navrátil vás seznámí se správnými kuchařskými technikami, které potřebujete znát k přípravě jednoduchých pokrmů z dostupných druhů mušlí a ústřic.

Náplň kurzu:

  • Clams chowder – klasická polévka z mušlí
  • Slávky bonchotte v tradiční francouzské úpravě
  • Středomořská úprava slávek
  • Čerstvé mušle svatého Jakuba a jejich úpravy
  • Mušle ‚břitky‘ a jejich úpravy
  • Ústřice a jejich úpravy

Co: Kurz vaření   
Kdy: 4. října 2010 od 16.30
Kde: Pražský kulinářský institut, Suchdolská 14, Praha 6
Za kolik: 3600 Kč
Info: www.prakul.cz
Autor: Redakce Apetit

Obchod Apetit