Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Mušle v mnoha variacích v centru Prahy

Mušle v mnoha variacích v centru Prahy
sdílet:
Víte, že mušle jsou nejtypičtějším a současně nejoblíbenějším pokrmem rodilých Belgičanů? V Praze je můžete ochutnat v Belgian Beer Cafe – Les Moules v Pařížské ulici.

Patrick Olivier změnil působiště


Právě teď si hosté mohou vybírat z nového jídelního lístku vytvořeného novým francouzským šéfkuchařem Patrickem Olivierem. Ten na svém předchozím působišti v restauraci La Cornichon v Praze získal michelinského Bipa, a předtím na Korsice dokonce michelinskou hvězdičku.

 

 

Mušle na mnoho způsobů


Mušle jsou k mání hned v několika variantách: mušle s cidrem, po baskicku, natur s řapíkatým celerem, na bílém víně, La Provence, na pivu Leffe bruin, na česneku nebo třeba s rajčatovou šťávou. „Všechny mušle servírujeme buď s pommes frites a belgickou majonézou, nebo s rozpečenou česnekovou bagetou. A všechny výše uvedené kombinace si můžete dát ‚à volonté‘, tedy v neomezené porci,“ zve Patrick Olivier. 

Kilová porce čerstvých mušlí, dodávaných do zdejší kuchyně z Dánska, stojí 295 Kč, v čase obědového menu (od 11.30 do 15.30) 195 Kč.

 

 

 

 

 

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín