Patrick Olivier změnil působiště
Právě teď si hosté mohou vybírat z nového jídelního lístku vytvořeného novým francouzským šéfkuchařem Patrickem Olivierem. Ten na svém předchozím působišti v restauraci La Cornichon v Praze získal michelinského Bipa, a předtím na Korsice dokonce michelinskou hvězdičku.
Mušle na mnoho způsobů
Mušle jsou k mání hned v několika variantách: mušle s cidrem, po baskicku, natur s řapíkatým celerem, na bílém víně, La Provence, na pivu Leffe bruin, na česneku nebo třeba s rajčatovou šťávou. „Všechny mušle servírujeme buď s pommes frites a belgickou majonézou, nebo s rozpečenou česnekovou bagetou. A všechny výše uvedené kombinace si můžete dát ‚à volonté‘, tedy v neomezené porci,“ zve Patrick Olivier.
Kilová porce čerstvých mušlí, dodávaných do zdejší kuchyně z Dánska, stojí 295 Kč, v čase obědového menu (od 11.30 do 15.30) 195 Kč.