0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Mušle v mnoha variacích v centru Prahy

Mušle v mnoha variacích v centru Prahy
sdílet:
Víte, že mušle jsou nejtypičtějším a současně nejoblíbenějším pokrmem rodilých Belgičanů? V Praze je můžete ochutnat v Belgian Beer Cafe – Les Moules v Pařížské ulici.

Patrick Olivier změnil působiště


Právě teď si hosté mohou vybírat z nového jídelního lístku vytvořeného novým francouzským šéfkuchařem Patrickem Olivierem. Ten na svém předchozím působišti v restauraci La Cornichon v Praze získal michelinského Bipa, a předtím na Korsice dokonce michelinskou hvězdičku.

Mušle na mnoho způsobů


Mušle jsou k mání hned v několika variantách: mušle s cidrem, po baskicku, natur s řapíkatým celerem, na bílém víně, La Provence, na pivu Leffe bruin, na česneku nebo třeba s rajčatovou šťávou. „Všechny mušle servírujeme buď s pommes frites a belgickou majonézou, nebo s rozpečenou česnekovou bagetou. A všechny výše uvedené kombinace si můžete dát ‚à volonté‘, tedy v neomezené porci,“ zve Patrick Olivier. 

Kilová porce čerstvých mušlí, dodávaných do zdejší kuchyně z Dánska, stojí 295 Kč, v čase obědového menu (od 11.30 do 15.30) 195 Kč.

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
549 Kč
439 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč