Na delikátní lanýže do restaurace Allegro

sdílet:
Restaurace Allegro pražského hotelu Four Seasons se specializuje na vynikající italskou kuchyni. Letos byla oceněna jako třetí nejlepší česká restaurace podle publikace Maurerův výběr Grand Restaurant.

Sezona černých lanýžů v plném proudu


Allegro získalo v roce 2008 jako první restaurace ve střední a východní Evropě hvězdičku v prestižním gastronomickém průvodci Michelin. Přijďte ochutnat do této hvězdné restaurace skvělou lahůdku – černé lanýže. Jejich chuť je delikátní a velmi intenzivní. Ve Four Seasons vám je nachystají na několik způsobů. Vyzkoušejte je třeba s domácími tortellinami plněnými dýní s redukovaným consommé z hovězí oháňky, mandlovou pěnou a opečenými baby mušlemi svatého Jakuba nebo s telecím hřbetem špikovaným lékořicí.

Speciální menu k 10. výročí hotelu


Pražský hotel Four Seasons slaví deset let své existence a při této příležitosti Andrea Accordi, šéfkuchař restaurace Allegro, sestavil speciální menu, které se v restauraci podává až do konce března. Na luxusním jídelním menu naleznete tradiční delikatesy italské kuchyně jako pečené selátko porchetta, křupavou slaninu z vepřového laloku se sýrem pecorino nebo sicilské trubičky canoli plněné ricottovým krémem a s mandarinkovým kompotem.


Allegro Restaurant
Veleslavínova 2a/1098, Praha 1
Info: www.fourseasons.com/prague/dining/allegro_restaurant
Autor: Redakce Apetit

Obchod Apetit