0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Na delikátní lanýže do restaurace Allegro

Na delikátní lanýže do restaurace Allegro
sdílet:
Restaurace Allegro pražského hotelu Four Seasons se specializuje na vynikající italskou kuchyni. Letos byla oceněna jako třetí nejlepší česká restaurace podle publikace Maurerův výběr Grand Restaurant.

Sezona černých lanýžů v plném proudu


Allegro získalo v roce 2008 jako první restaurace ve střední a východní Evropě hvězdičku v prestižním gastronomickém průvodci Michelin. Přijďte ochutnat do této hvězdné restaurace skvělou lahůdku – černé lanýže. Jejich chuť je delikátní a velmi intenzivní. Ve Four Seasons vám je nachystají na několik způsobů. Vyzkoušejte je třeba s domácími tortellinami plněnými dýní s redukovaným consommé z hovězí oháňky, mandlovou pěnou a opečenými baby mušlemi svatého Jakuba nebo s telecím hřbetem špikovaným lékořicí.

Speciální menu k 10. výročí hotelu


Pražský hotel Four Seasons slaví deset let své existence a při této příležitosti Andrea Accordi, šéfkuchař restaurace Allegro, sestavil speciální menu, které se v restauraci podává až do konce března. Na luxusním jídelním menu naleznete tradiční delikatesy italské kuchyně jako pečené selátko porchetta, křupavou slaninu z vepřového laloku se sýrem pecorino nebo sicilské trubičky canoli plněné ricottovým krémem a s mandarinkovým kompotem.


Allegro Restaurant
Veleslavínova 2a/1098, Praha 1
Info: www.fourseasons.com/prague/dining/allegro_restaurant
Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Škola vaření: chilli omáčka
  • Tipy a triky

Škola vaření: chilli omáčka

Tomu říkáme vášeň! Domácí chilli omáčka inspirovaná asijskou kuchyní vás roztetelí a dodá letnímu vaření říz.   ...
Pochoutky, které by na zahradní party neměly chybět
  • Jak na to

Pochoutky, které by na zahradní party neměly chybět

Připravte pro hosty na zahradní party originální pochoutky, po kterých se budou moci utlouct. Vybrali jsme jich pro vás některé, se kterými nemůžete šlápnout vedle. Od drobných předkrmů pro první návštěvníky, přes hlavní chod...
Jak na konzervování ovoce a zeleniny?
  • Tipy a triky

Jak na konzervování ovoce a zeleniny?

Mohlo by se zdát, že domácí konzervování už patří minulosti. Nicméně naše babičky se na zimu vždy poctivě připravovaly a měly díky němu vystaráno. Tak proč to nezkusit také? Poradíme vám, jak vybrat správnou metodu pro různé druhy ovoce a...

Obchod Apetit