Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Na rybách

Na rybách
sdílet:
Ať už si ulovíte vlastní, nebo na ně půjdete do obchodu, dopřejte jim co nejjednodušší úpravu. Jen tak totiž vynikne delikátní chuť rybího masa. Tady je inspirace od nás!

Srpnový Apetit vám nabídne recepty na jednoduché úpravy ryb. Co takhle pošírovaný amur s letní zeleninou, pstruh plněný hříbky nebo kapr v mangoldu s vinnou omáčkou?

Nápadité recepty a tipy, jak připravit sladkovodní ryby, najdete v srpnovém časopise Apetit.

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Výzvu Sladké trojky vyhrál Harlekýn v podobě luxusního koláče
  • Tipy redakce

Výzvu Sladké trojky vyhrál Harlekýn v podobě luxusního koláče

Měkký kakaový korpus a spousta nadýchané šlehačky? To je tolik oblíbený dort Harlekýn. A právě ten byl tématem únorové výzvy Sladké trojky. My již známe vítěze a víme, jak se se zadáním popasovali naši čtenáři. Soutěž s finalisty...