0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Na rybách

Na rybách
sdílet:
Ať už si ulovíte vlastní, nebo na ně půjdete do obchodu, dopřejte jim co nejjednodušší úpravu. Jen tak totiž vynikne delikátní chuť rybího masa. Tady je inspirace od nás!

Srpnový Apetit vám nabídne recepty na jednoduché úpravy ryb. Co takhle pošírovaný amur s letní zeleninou, pstruh plněný hříbky nebo kapr v mangoldu s vinnou omáčkou?

Nápadité recepty a tipy, jak připravit sladkovodní ryby, najdete v srpnovém časopise Apetit.

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Jak na to: Dokonalá pizza je tenká, křupavá i vláčná
  • Tipy a triky

Jak na to: Dokonalá pizza je tenká, křupavá i vláčná

Jedno z jídel, které je nejlepší konzumovat ještě úplně horké, ideálně právě vytažené z trouby. Křupavé těsto, táhlý sýr, lahodná náplň. Milujeme ji a víme jak si skvělou pizzu připravit. Naučte se těsto, na které můžete skládat...
Domácí jsou nejlepší: bramborové hranolky
  • Tipy a triky

Domácí jsou nejlepší: bramborové hranolky

Bramborové hranolky zdravě? Vynechte fritézu a rozpalte troubu. V našem receptu používáme na pečení arašídový olej, který příjemně voní a chutná po burských oříšcích. Hojně ho využívá asijská kuchyně, protože snese velmi vysoké teploty, a...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
549 Kč
439 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč