Naučte se dokonalý cheesecake!

Naučte se dokonalý cheesecake!
sdílet:
17. 6. | Kurz s jarní náladou pořádá kulinářský ateliér Ola Kala. Naučíte se vyšlehat perfektní holandskou omáčku a připravit chřest, budete dorůžova grilovat lososa a jako dezert si připravíte navinulý cheesecake s malinovou omáčkou.

Co se bude vařit?
– Tatarák z lososa, toust

– Chřestový krém s uzeným lososem

– Gratinovaný chřest s paprikovou omáčkou a kozím sýrem

– Grilovaný losos na lůžku z chřestu a omáčkou Mornay

– Cheesecake s malinovou omáčkou

Co: Kurz vaření
Kdy: 17. 6. 2010 od 16.00
Kde: Ola Kala, Korunní 113, Praha 3
Za kolik: 3500 Kč
Info: www.olakala.cz
Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Koprová omáčka na 6 různých způsobů
  • Tipy redakce

Koprová omáčka na 6 různých způsobů

Některými milovaná a jinými nenáviděná omáčka z kopru neodmyslitelně patří do české národní kuchyně. Někdo ji rád s bramborami a vejcem, jiný s knedlíkem a masem. Jak ještě si ji můžete vychutnat? Připravili jsme pro vás šest variací. ...
Představujeme novinku z edice Apetit: Jahody
  • Tipy redakce

Představujeme novinku z edice Apetit: Jahody

Nová kuchařka z edice Apetit – Jahody, vychází už 19. 5. 2022. Je ódou na naše nejoblíbenější letní ovoce. Voňavé sladké jahody jsme nechali zazářit ve více než 130 receptech a tipech. ...
SOUTĚŽ: Hlasujte o nejoblíbenější jahodový dezert a vyhrajte
  • Soutěže

SOUTĚŽ: Hlasujte o nejoblíbenější jahodový dezert a vyhrajte

Sezona jahod je v plném proudu a s ní přicházejí ty nejlákavější pochoutky v podobě šlehačkových pohárů, tvarohových dezertů, jednoduchých bublanin a koláčů, zmrzlin i sofistikovaných dortů a zákusků. Všechny spojuje čerstvost, neodolatelná...
Za vůní dálek: kubánská kuchyně
  • Zajímavosti

Za vůní dálek: kubánská kuchyně

Cestování je o poznávání cizí krajiny i tamější kultury, se kterou je jídlo neodmyslitelně spojeno. Vydejte se s námi za vůní dálek, dnešní zastávkou bude Kuba. Trochu exotiky si tak můžeme užít všichni! Vydejte se s námi do exotické,...

Obchod Apetit