0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Naučte se doma připravovat plody moře

Naučte se doma připravovat plody moře
sdílet:
Nečekejte do příštího léta na dovolenou u moře, ale připravte si mušle, chobotnice nebo kalamáry doma.

Jak na to vám vysvětlí Jannis Asarlidis, majitel řecké restaurace Kavala v Praze. Poradí, jak připravit slávky, které voní mořem, co udělat s chobotničkami, aby nebyly tuhé, i jak grilovat kalamáry, aby zůstaly šťavnaté.

Rady, jak připravit plody moře, a středomořské recepty najdete v zářijovém Apetitu.

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je jádro domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...

Obchod Apetit