9.3. | Polévka je grunt. Silný vývar, kulajda nebo jemný rybí krém? To a ještě víc se můžete naučit na kurzu vaření.
Kurz je vhodný pro laiky i pro profesionály. Jako odměnu za snahu dostanete kromě certifikátu také zástěru.
Co se naučíte vařit :
- hovězí vývar z býčí oháňky
- hovězí dvojitý vývar (consomé) s játrovými knedlíčky a zeleninovým julienem
- kachní kaldoun s bylinkovými knedlíčky
- tradiční kulajda s čerstvými liškami a zastřeným vejcem
- soupe de poisson mode provencal (rybí polévka na provensálský způsob)
- roux blanc (základní světlá jíška)
Kurz je vhodný pro laiky i pro profesionály. Jako odměnu za snahu dostanete kromě certifikátu také zástěru.
Co se naučíte vařit :
- hovězí vývar z býčí oháňky
- hovězí dvojitý vývar (consomé) s játrovými knedlíčky a zeleninovým julienem
- kachní kaldoun s bylinkovými knedlíčky
- tradiční kulajda s čerstvými liškami a zastřeným vejcem
- soupe de poisson mode provencal (rybí polévka na provensálský způsob)
- roux blanc (základní světlá jíška)
Co: kurz vaření polévek
Kdy: 9. března 2010 od 16 hodin
Kde: Korunní 115, Praha 3
Za kolik: 4 200 Kč
Info: www.olakala.cz