0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Naučte se vařit polévky

Naučte se vařit polévky
sdílet:
9.3. | Polévka je grunt. Silný vývar, kulajda nebo jemný rybí krém? To a ještě víc se můžete naučit na kurzu vaření.

Kurz je vhodný pro laiky i pro profesionály. Jako odměnu za snahu dostanete kromě certifikátu také zástěru.

Co se naučíte vařit :

- hovězí vývar z býčí oháňky
- hovězí dvojitý vývar (consomé) s játrovými knedlíčky a zeleninovým julienem
- kachní kaldoun s bylinkovými knedlíčky
- tradiční kulajda s čerstvými liškami a zastřeným vejcem
- soupe de poisson mode provencal (rybí polévka na provensálský způsob)
- roux blanc (základní světlá jíška)

Co: kurz vaření polévek
Kdy: 9. března 2010 od 16 hodin
Kde: Korunní 115, Praha 3
Za kolik: 4 200 Kč
Info: www.olakala.cz

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Oslavte babí léto dokonalými chuťovkami
  • Poradna

Oslavte babí léto dokonalými chuťovkami

Létu sice už odzvonilo, začínající podzim však přináší stále spoustu příležitostí ke společenskému setkání. Dostali jste pozvánku na piknik nebo odpolední víkendové grilování s přáteli a lámete si hlavu, co donést jako pohoštění?...
STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...

Obchod Apetit