0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Naučte se vařit polévky

Naučte se vařit polévky
sdílet:
9.3. | Polévka je grunt. Silný vývar, kulajda nebo jemný rybí krém? To a ještě víc se můžete naučit na kurzu vaření.

Kurz je vhodný pro laiky i pro profesionály. Jako odměnu za snahu dostanete kromě certifikátu také zástěru.

Co se naučíte vařit :

- hovězí vývar z býčí oháňky
- hovězí dvojitý vývar (consomé) s játrovými knedlíčky a zeleninovým julienem
- kachní kaldoun s bylinkovými knedlíčky
- tradiční kulajda s čerstvými liškami a zastřeným vejcem
- soupe de poisson mode provencal (rybí polévka na provensálský způsob)
- roux blanc (základní světlá jíška)

Co: kurz vaření polévek
Kdy: 9. března 2010 od 16 hodin
Kde: Korunní 115, Praha 3
Za kolik: 4 200 Kč
Info: www.olakala.cz

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

KVÍZ: Jak velcí jste pijani piva?
  • Kvízy

KVÍZ: Jak velcí jste pijani piva?

Tekutý chleba, zlatý mok nebo zrzek, tak u nás s láskou přezdíváme pivu. Často si bez něj neumíme představit nedělní oběd, někdo dokonce každý den. Berete ho jako prosté chutné potěšení, nebo si o něm také rádi povídáte? Své pivní znalosti...
AD
Čím letos potěšíte koledníky?
  • Zajímavosti

Čím letos potěšíte koledníky?

Jeden z největších svátků jídla a hojnosti už je za rohem, takže se už ani my nemůžeme dočkat heboučkých mazanců, sladkých beránků a vyladěných nádivek. K Velikonocům patří kromě všemožného mlsání i nadělování koledníkům. Aby vás...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
549 Kč
439 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč