0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Nejoblíbenější plzeňská restaurace je v Praze U Houbaře

Nejoblíbenější plzeňská restaurace je v Praze U Houbaře
sdílet:

Nejlepšího hodnocení na základě hlasování spotřebitelů v novém průvodci Pilsner Urquell Pub Guide 2010 dosáhla hospoda U Houbaře. Jako druhá byla vyhodnocena písecká restaurace U Reinerů a třetí skončil plzeňský podnik The Pub II z řetězce se systémem samoobslužných výčepů.

Nové vydání tištěného průvodce se stovkou nejoblíbenějších hospod s plzeňským pivem pokřtil ambasador piva Pilsner Urquell známý herec Jaromír Hanzlík a starší obchodní sládek Plzeňského Prazdroje Václav Berka.

Sto nejlepších podniků s jejich popisem, komentáři a hodnocením se dostalo do průvodce na základě hodnocení 168 tisíc lidí. „Jsem rád, že se v Pilsner Urquell Pub Guidu objevila i moje oblíbená restaurace U Jelínků. Těším se, že přibude i nově otevíraná Malostranská beseda z řetězce PUOR," prohlásil kmotr průvodce Jaromír Hanzlík.

Loni byl Houbař desátý

Letošní vítěz byl loni desátý. Podle slov majitele hlasovali hlavně místní štamgasti. Umístění v první desítce v minulém roce prý také do hospody přivedlo mnoho lidí, kteří chtěli poznat atmosféru podniku.

Všechny restaurace, které se dostaly do TOP 10, nabízejí tankové pivo.

  1.  U Houbaře, Praha 7
  2.  
Restaurace U Reinerů, Písek
  3. 
The Pub Plzeň II, Plzeň 

  4. Restaurace Uctívaný Velbloud, Plzeň
  5. 
Restaurace Na Spilce, Plzeň 

  6. Švejk restaurant U Formana, Brno 

  7. U Zlatého tygra, Praha 1
  8. 
U Veverky, Praha 6
  9. 
Pivnice U Rudolfina, Praha 1
  10. 
Hotel Bílá Růže, Poděbrady
Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

KVÍZ: Co všechno víte o kávě?
  • Kvízy

KVÍZ: Co všechno víte o kávě?

Káva patří nepochybně k nejoblíbenějším nápojům na světě. Nejen proto, že obsahuje kofein, který dodává tělu energii, ale i pro svou jedinečnou chuť. Káva se stala symbolem relaxu, odpočinku a příjemných chvil ve společnosti rodiny a přátel...
STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Naučte se brynzové halušky
  • Tipy a triky

Naučte se brynzové halušky

Brynzové halušky jsou tradičním slovenským jídlem, ale v oblibě je máme i u nás v Čechách. Na jejich přípravě není nic těžkého, s naším postupem je zvládnete lehce. Mezi hlavní ingredience patří brynza a slanina, kombinace, která vaše...

Obchod Apetit