0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Normandské sýry, bretaňské paštiky a savojské salámky

Normandské sýry, bretaňské paštiky a savojské salámky
sdílet:
8. 6. | Budete mít možnost ochutnat to nejlepší, co tyto tři francouzské regiony nabízejí. Samozřejmostí budou i vhodně doplněná červená a bílá francouzská vína.

Řízenou degustaci vede Alena Lucáková.
Co: Degustace francouzských pokrmů, vín
Kdy: 8. 6. 2010 od 19 hodin
Kde: Dům vína U Závoje, Havelská 25/500,  Praha 1
Za kolik: Vstupné 600 Kč
Info: www.uzavoje.cz

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Oslavte babí léto dokonalými chuťovkami
  • Poradna

Oslavte babí léto dokonalými chuťovkami

Létu sice už odzvonilo, začínající podzim však přináší stále spoustu příležitostí ke společenskému setkání. Dostali jste pozvánku na piknik nebo odpolední víkendové grilování s přáteli a lámete si hlavu, co donést jako pohoštění?...
STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...

Obchod Apetit