0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Obálka Apetitu roku 2012

Obálka Apetitu roku 2012
sdílet:
Všechny jsou krásné, ale jen jedna může být ta nej. Která z obálek minulého roku vám podle hlasování na Facebooku chutnala nejvíc?

Dlouho byla vaším favoritem prosincová obálka s cukrovím, která už tradičně patří k nejoblíbenějším. Proč, není třeba vysvětlovat. Jak napsala čtenářka Kateřina Plívová: „Tahle vyhrává! Ačkoli není v zahalená v tradičních vánočních barvách, dýchá z ní pohoda, klid a dobré jídlo… a to vše k Vánocům neodmyslitelně patří!“ Nakonec ji však, byť jen o pár hlasů, porazilo červencové číslo s narozeninovým dortem, na kterém jsme si pochutnali při oslavě 100. vydání Apetitu. Dezert s ovocem, který zazáří při jakékoli příležitosti, upekla naše foodstylistka Milka Volfová.

Vaše reakce ukázaly, že milujete sladké. Doslova k nakousnutí pro vás byly perníkové řezy s jablky a karamelem, které zdobily obálku zářijového vydání. Velké ohlasy vzbudil i valentýnský dort s čokoládou, šlehačkou a třešněmi z únorového vydání, které podle čtenářky Lucie Pilařové působí exkluzivně, nadčasově a velmi lákavě. Všechny obálky, pěkně měsíc po měsíci, si můžete prohlédnout v galerii na Facebooku.

5 nej obálek Apetit roku 2012:


  1. Narozeninový dort, Apetit 7/2012
  2. Vánoční cukroví, Apetit 12/2012
  3. Perníkové řezy s jablky, Apetit 9/2012
  4. Čokoládová bábovka s pivem, Apetit 11/2012
  5. Slaný koláč s houbami, Apetit 8/2012
Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Komerční sdělení
Superpotraviny dobývají svět. Po kterých Češi šílí?
  • Zdraví a výživa

Superpotraviny dobývají svět. Po kterých Češi šílí?

Superpotraviny a takzvané potraviny budoucnosti si čím dál více získávají na popularitě. Pandemie koronaviru, ale také obavy o životní prostředí přivedly mnoho Čechů ke zdravější stravě. Které značky jsou nejpopulárnější? A proč Češi šílí...
Co pijí Řekové? Poznejte ouzo s chutí lékořice
  • Tipy a triky

Co pijí Řekové? Poznejte ouzo s chutí lékořice

Poznejte s námi jeden ze symbolů Řecka –⁠ alkoholický nápoj ouzo (čti úzo) výjimečný svou lékořicovou chutí. Z čeho se ouzo vyrábí, jak ho správně pít a co je takzvaný ouzo efekt? ...
Jak na masové kuličky
  • Tipy a triky

Jak na masové kuličky

Dají se různě ochucovat  a připravit na sto způsobů. Lze je péct v troubě a taky mrazit. Masové kuličky mají jenom samá plus a na našich redakčních večírcích zmizí vždycky jako první. Potřebujete další důvod k tomu je vyzkoušet? ...
KVÍZ: Vyznáte se v českých krajových specialitách?
  • Kvízy

KVÍZ: Vyznáte se v českých krajových specialitách?

Knedlo vepřo zná každý – oblíbený český pokrm nabízejí nejen hospody a restaurace ale také školní jídelny a kantýny. Česká kuchyně má ovšem daleko víc co nabídnout. Důkazem jsou speciality z českých a moravských koutů. Schválně, s kolika z...
Komerční sdělení
Nadýchané, a přece udržitelné mlsání!
  • Lidé a jídlo

Nadýchané, a přece udržitelné mlsání!

Sladká, příjemně nadýchaná a křupavá svačinka, která se doslova rozpustí na jazyku a vy si ji nejlépe vychutnáte v kombinaci s oblíbenou kávou nebo čajem. Takové chvíle moc nestojí, o to důležitější a povznášející v životě jsou. Užijte si...

Obchod Apetit