Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Obálka Apetitu roku 2012

Obálka Apetitu roku 2012
sdílet:
Všechny jsou krásné, ale jen jedna může být ta nej. Která z obálek minulého roku vám podle hlasování na Facebooku chutnala nejvíc?

Dlouho byla vaším favoritem prosincová obálka s cukrovím, která už tradičně patří k nejoblíbenějším. Proč, není třeba vysvětlovat. Jak napsala čtenářka Kateřina Plívová: „Tahle vyhrává! Ačkoli není v zahalená v tradičních vánočních barvách, dýchá z ní pohoda, klid a dobré jídlo… a to vše k Vánocům neodmyslitelně patří!“ Nakonec ji však, byť jen o pár hlasů, porazilo červencové číslo s narozeninovým dortem, na kterém jsme si pochutnali při oslavě 100. vydání Apetitu. Dezert s ovocem, který zazáří při jakékoli příležitosti, upekla naše foodstylistka Milka Volfová.

Vaše reakce ukázaly, že milujete sladké. Doslova k nakousnutí pro vás byly perníkové řezy s jablky a karamelem, které zdobily obálku zářijového vydání. Velké ohlasy vzbudil i valentýnský dort s čokoládou, šlehačkou a třešněmi z únorového vydání, které podle čtenářky Lucie Pilařové působí exkluzivně, nadčasově a velmi lákavě. Všechny obálky, pěkně měsíc po měsíci, si můžete prohlédnout v galerii na Facebooku.

5 nej obálek Apetit roku 2012:

 

  1. Narozeninový dort, Apetit 7/2012
  2. Vánoční cukroví, Apetit 12/2012
  3. Perníkové řezy s jablky, Apetit 9/2012
  4. Čokoládová bábovka s pivem, Apetit 11/2012
  5. Slaný koláč s houbami, Apetit 8/2012

 

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Germknödel: Sladká alpská pochoutka s českým rodokmenem
  • Zajímavosti

Germknödel: Sladká alpská pochoutka s českým rodokmenem

Kynuté knedlíky, které kdysi bývaly jednoduchým postním jídlem, dnes evokují hlavně pohodu alpských horských chat. Naplněné povidly, přelité voňavou vanilkovou omáčkou a posypané mákem – kdo by odolal? A pokud vás právě nečekají zasněžené...