Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Ochutnávka dobrot z Gurmánu

Ochutnávka dobrot z Gurmánu
sdílet:
4.–9. května | Rádi byste si koupili kozí sýr, ale nevíte, bude-li vám chunat? Nebo jste už někdy nějaký okusili, ale vůbec nevíte, který to byl? Vyrazte do brněnského ráje labužníků. Po celý týden zde máte skvělou příležitost ochutnat nejrůznější české a francouzské kozí sýry ze soukromých farem.

Co: Ochutnávka českých a francouzských kozích sýrů ze soukromých farem
Kdy: Od pondělí 4. května do soboty 9. května 2009 (pondělí–čtvrtek 12–18 hodin a sobota 9–13 hodin)
Kde: Gurmán, pasáž Kleinova paláce, náměstí Svobody 15, Brno
Za kolik: Zdarma
Info: www.gurman-brno.cz

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Tahini pasta: 7 způsobů, jak ji využít v kuchyni na maximum
  • Zajímavosti

Tahini pasta: 7 způsobů, jak ji využít v kuchyni na maximum

Fenomén dubajské čokolády vám určitě neunikl a možná jste si ji dokonce zkusili připravit doma. Pravděpodobně vám v lednici zbyla sezamová pasta tahini a teď přemýšlíte, co s ní. Rádi vám poradíme, jak ji využít! Je to nečekaně všestranná...