2. května | Na Kubě se mísí vlivy Španělska, Afriky a Karibiku. Typické suroviny jsou fazole, rýže, mořské plody a čerstvé ovoce a zelenina. Pije se mojito, piňa colada, cuba libre... ostatně rum byste si o této večeři rozhodně měli dát. Bez toho by to ta správná kubánská večeře nemohla být! Na závěr na vás čeká báječný dezert vonící po skořici.
Co: Latinskoamerický gastronomický festival (koná se u příležitosti 14. setkání zemí skupiny Rio a Evropské unie, které proběhne v květnu)
Kdy: Sobota 2. května 2009 od 18.30 do 23.30
Kde: Restaurace Vltava, President Hotel Praha, nám. Curieových 100, Praha 1
Za kolik: 600 Kč (cena za menu na osobu)
Rezervace: pro rezervaci stolu volejte 234 614 138 nebo pište na [email protected]
Menu:
- Bez předkrmu
- Hlavní chod: Pečená vepřová kýta s černými fazolemi, kousky juky a avokádovým salátem
- Dezert: Diplomatický nákyp
Více informací zde: