0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Ochutnejte Mléko na talíři

Ochutnejte Mléko na talíři
sdílet:
Ze sklenice na talíř – gastronomický festival představuje mléko v novém světle.

Mléko jako základní surovinu si pro své pokrmy zvolili šéfkuchaři šesti pražských restaurací. Představí tradiční i méně obvyklé úpravy masa, zeleniny i ovoce. V žádném jídle však nebude chybět mléko či smetana, které mu dodají lahodnou jemnost a krémovost. Hosté tak ochutnají v mléce pošírovaný filet z mořského vlka, telecí pečeni v mléce, mozzarellu z buvolího mléka či jemný smetanový parfait s malinami.

Podniky zapojené do festivalu Mléko na talíři nabídnou tříchodové menu za shodnou cenu, a to 290 Kč. Kompletní menu a seznam restaurací najdete na www.mlekonataliri.cz. Akce probíhá pouze v Praze a končí 26. srpna 2012.

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Jak na masové kuličky
  • Tipy a triky

Jak na masové kuličky

Dají se různě ochucovat  a připravit na sto způsobů. Lze je péct v troubě a taky mrazit. Masové kuličky mají jenom samá plus a na našich redakčních večírcích zmizí vždycky jako první. Potřebujete další důvod k tomu je vyzkoušet? ...
KVÍZ: Vyznáte se v českých krajových specialitách?
  • Kvízy

KVÍZ: Vyznáte se v českých krajových specialitách?

Knedlo vepřo zná každý – oblíbený český pokrm nabízejí nejen hospody a restaurace ale také školní jídelny a kantýny. Česká kuchyně má ovšem daleko víc co nabídnout. Důkazem jsou speciality z českých a moravských koutů. Schválně, s kolika z...
Komerční sdělení
Nadýchané, a přece udržitelné mlsání!
  • Lidé a jídlo

Nadýchané, a přece udržitelné mlsání!

Sladká, příjemně nadýchaná a křupavá svačinka, která se doslova rozpustí na jazyku a vy si ji nejlépe vychutnáte v kombinaci s oblíbenou kávou nebo čajem. Takové chvíle moc nestojí, o to důležitější a povznášející v životě jsou. Užijte si...

Obchod Apetit