0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Osvěžující letní saláty

Osvěžující letní saláty
sdílet:
26. 7. | Kdy jindy si dosyta dopřát svěží saláty? K létu neodmyslitelně patří. Rozšiřte svůj repertoár a naučte se je od profesionálů.

Co se bude připravovat: salát Coleslaw, salát z grilované zeleniny, salát Caesar, salát z chobotnice, fenyklový salát s uzeným pstruhem
Co: Kurz vaření
Kdy: 26. 7. 2010 od 18 hodin
Kde: Chefparade, Husitská 56, Praha 3
Za kolik: 990 Kč
Info: www.chefparade.cz

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Jak se pěstuje vanilka vs jak se vyrábí ta syntetická
  • Zajímavosti

Jak se pěstuje vanilka vs jak se vyrábí ta syntetická

Vanilka je surovinou, kterou by bylo při přípravě krémových náplní, tvarohových dortů, pudinků a vanilkových rohlíčků škoda vynechat. Není snad krásnější sladká vůně, která se line z trouby. Často místo pravé vanilky používáme její náhražku...

Obchod Apetit