Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Pečená masa, steaky a omáčky s Klukama v akci

Pečená masa, steaky a omáčky s Klukama v akci
sdílet:
20. září | Milovnice i milovníci dobrého jídla mají od září opět možnost nahlédnout pod pokličku kuchařům Filipovi a Ondřejovi z pořadu Kluci v akci. Startují jejich kurzy vaření, kde se zájemci mohou naučit vařit rychle, jednoduše a s úsměvem, jak to znají z obrazovky České televize.

Co: Pečená masa, steaky a omáčky
Kdy: Čtvrtek 20. září (délka jednotlivého kurzu je 3–4 hodiny)
Kde: Čerstvá škola vaření, Soukenická 4
Za kolik: Cena jednotlivého kurzu je 4900 Kč včetně DPH (v ceně je zahrnuto: suroviny na  lekci vaření, nealko nápoje, víno)

Na kurzech jsou k dispozici veškeré suroviny a vybavení, které je třeba k jednotlivým lekcím. Kurzy jsou určené pro maximálně osm osob, což zaručuje osobní přístup kuchařů Filipa a Ondřeje. V úvodu kurzu probíhá krátká teoretická část, poté začíná samotné vaření dle zaměření lekce. Jednotlivé chody si účastníci připraví sami pod vedením kuchařů, pak následuje ochutnávka. Tříhodinový kurz je zakončen certifikátem.

 

 

 

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Hladinka, šnyt nebo mlíko? Američané se učí pít pivo jako Češi
  • Zajímavosti

Hladinka, šnyt nebo mlíko? Američané se učí pít pivo jako Češi

Místo zlatavého ležáku sklenice pěny – Američani šílí po českém mlíku! Zatímco dříve by hosté za oceánem takový „špatně natočený“ půllitr okamžitě vraceli na výčep, dnes se z něj stal vyhledávaný zážitek. Jak si tradiční české čepování piva...