0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Pečená masa, steaky a omáčky s Klukama v akci

Pečená masa, steaky a omáčky s Klukama v akci
sdílet:
20. září | Milovnice i milovníci dobrého jídla mají od září opět možnost nahlédnout pod pokličku kuchařům Filipovi a Ondřejovi z pořadu Kluci v akci. Startují jejich kurzy vaření, kde se zájemci mohou naučit vařit rychle, jednoduše a s úsměvem, jak to znají z obrazovky České televize.
Co: Pečená masa, steaky a omáčky
Kdy: Čtvrtek 20. září (délka jednotlivého kurzu je 3–4 hodiny)
Kde: Čerstvá škola vaření, Soukenická 4
Za kolik: Cena jednotlivého kurzu je 4900 Kč včetně DPH (v ceně je zahrnuto: suroviny na  lekci vaření, nealko nápoje, víno)

Na kurzech jsou k dispozici veškeré suroviny a vybavení, které je třeba k jednotlivým lekcím. Kurzy jsou určené pro maximálně osm osob, což zaručuje osobní přístup kuchařů Filipa a Ondřeje. V úvodu kurzu probíhá krátká teoretická část, poté začíná samotné vaření dle zaměření lekce. Jednotlivé chody si účastníci připraví sami pod vedením kuchařů, pak následuje ochutnávka. Tříhodinový kurz je zakončen certifikátem.

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Jak se pěstuje vanilka vs jak se vyrábí ta syntetická
  • Zajímavosti

Jak se pěstuje vanilka vs jak se vyrábí ta syntetická

Vanilka je surovinou, kterou by bylo při přípravě krémových náplní, tvarohových dortů, pudinků a vanilkových rohlíčků škoda vynechat. Není snad krásnější sladká vůně, která se line z trouby. Často místo pravé vanilky používáme její náhražku...

Obchod Apetit