0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Poklady z moravských rybníků v restauraci Noem Arch

Poklady z moravských rybníků v restauraci Noem Arch
sdílet:
Brněnská restaurace Noem Arch nabídne svým hostům tři dny plné skvělých ryb z moravských řek a rybníků. Jejich jemné maso si určitě vychutnáte.

Od 26. do 28. října bude šéfkuchař restaurace Jan Rimpler spolu se svým týmem připravovat speciální menu, které obsahuje netradiční úpravy rybích pokrmů pro labužníky. Po celý den můžete vybírat z polévky, předkrmu a tří lehkých hlavních jídel.

Menu:


  • Tatarák z candáta a nakládaných říčních ráčků s čerstvým koprem, podávaný s pěnou z červené řepy a toustem
  • Čirý rybí vývar s loupanými rajčaty a rybím krupicovým nočkem
  • Grilovaný kapr na houbovém ragú, podávaný s bramborovým fondantem a marinovanou okurkou v estragonu
  • Pečený steak ze sumce balený v tyrolském špeku, podávaný s glazovanou zeleninou a jáhlovým nákypem
  • Filátka z punkevního pstruha prouzená na hruškovém dřevě, podávaná s pažitkovou omáčkou a máslovými zámeckými brambůrkami

Co:
Speciální menu
Kdy: 26.–28. října 2010
Kde: Noem Arch Restaurant & Design Hotel, Cimburkova 9, Brno
Info: www.noemarch.cz
Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Oslavte babí léto dokonalými chuťovkami
  • Poradna

Oslavte babí léto dokonalými chuťovkami

Létu sice už odzvonilo, začínající podzim však přináší stále spoustu příležitostí ke společenskému setkání. Dostali jste pozvánku na piknik nebo odpolední víkendové grilování s přáteli a lámete si hlavu, co donést jako pohoštění?...
STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...

Obchod Apetit