Brněnská restaurace Noem Arch nabídne svým hostům tři dny plné skvělých ryb z moravských řek a rybníků. Jejich jemné maso si určitě vychutnáte.
Od 26. do 28. října bude šéfkuchař restaurace Jan Rimpler spolu se svým týmem připravovat speciální menu, které obsahuje netradiční úpravy rybích pokrmů pro labužníky. Po celý den můžete vybírat z polévky, předkrmu a tří lehkých hlavních jídel.
Menu:
- Tatarák z candáta a nakládaných říčních ráčků s čerstvým koprem, podávaný s pěnou z červené řepy a toustem
- Čirý rybí vývar s loupanými rajčaty a rybím krupicovým nočkem
- Grilovaný kapr na houbovém ragú, podávaný s bramborovým fondantem a marinovanou okurkou v estragonu
- Pečený steak ze sumce balený v tyrolském špeku, podávaný s glazovanou zeleninou a jáhlovým nákypem
- Filátka z punkevního pstruha prouzená na hruškovém dřevě, podávaná s pažitkovou omáčkou a máslovými zámeckými brambůrkami
Co: Speciální menu
Kdy: 26.–28. října 2010
Kde: Noem Arch Restaurant & Design Hotel, Cimburkova 9, Brno
Info: www.noemarch.cz