Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Pozor na infekci!

Pozor na infekci!
sdílet:
Léto je nejen ideální čas pro grilování, ale bohužel i pro rychlé bujení mikroorganismů. Pokud nechcete, abyste vy či vaši hosté odskákali příjemné posezení na zahradě vleklou infekcí, raději dodržujte pár základních pravidel.
Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Jak vybrat kvalitního lososa? Odborníci radí, na co si dát pozor
  • Zdraví a výživa

Jak vybrat kvalitního lososa? Odborníci radí, na co si dát pozor

Je to ryba, která má jemnou (v podstatě univerzální) chuť, je téměř bez kostí a k tomu všemu je opravdu zdravá. Jedná se samozřejmě o lososa, a my se ptáme: jíte jej alespoň dvakrát týdně? Odborníci to doporučují, protože je bohatým zdrojem...
Pesto z kadeřávku: Zelená bomba plná chuti a vitamínů
  • Zajímavosti

Pesto z kadeřávku: Zelená bomba plná chuti a vitamínů

Kadeřávek je zpět a přináší do kuchyně svěží vítr! Tato superpotravina, plná vitamínů a minerálů, si získává své místo na stolech po celém světě. Připravte z něj pesto, které je nejen zdravé a snadné, ale také neuvěřitelně všestranné –...