0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Pozvěte svou lásku na Valentýna do Zátiší!

Pozvěte svou lásku na Valentýna do Zátiší!
sdílet:
12.-14.2. Restaurace V Zátiší připravila pro své hosty speciální Valentýnskou nabídku. Pro všechny zamilované i nezamilované gurmány připravil šéfkuchař Milan Hořejš speciální čtyřchodové menu. Aby si jej každý zájemce stihl vychutnat, bude menu servírováno počas celého Valentýnského víkendu, od pátku do neděle (12. až 14. února).
Co: Valentýnské menu v restauraci V Zátiší
Kdy: 12. 2. – 14. 2. 2010
Kde: restaurant V Zátiší, Liliová 1, Praha 1
Za kolik: čtyřchodové menu za 1080 Kč. (V Zátiší vám doporučí ke každému chodu vhodné víno, v případě 4 chodů je cena vína 680 Kč).
Info: www.vzatisi.cz, tel.: 222 221 155, 800 192 847
 
Menu:
Amuse bouche
 
Ravioli plněné langustýnami s krémem z jeruzalémských artyčoků, sicilský olivový olej
 
Parmice nachová pečená na pánvi, podávaná s puré ze sladkých brambor, nierge z rokety a máslovou omáčkou z růžových grepů
 
Telecí líčka s brusinkami, dušenou zeleninou a bramborovými noky
 
Dezert – Valentýnské překvapení
 
Petit fours
Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Ganache: Jak na čokoládový krém, kterému nikdo neodolá
  • Tipy a triky

Ganache: Jak na čokoládový krém, kterému nikdo neodolá

Víte, co mají společného stékaný dort, makronky a čokoládové fondue? Ano, je to ganache. Původně šlo o francouzskou nadávku, dnes tento pojem označuje čokoládu rozpuštěnou ve smetaně, kterou lze v cukrařině využít na mnoho způsobů. ...
STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Jak se pěstuje vanilka vs jak se vyrábí ta syntetická
  • Zajímavosti

Jak se pěstuje vanilka vs jak se vyrábí ta syntetická

Vanilka je surovinou, kterou by bylo při přípravě krémových náplní, tvarohových dortů, pudinků a vanilkových rohlíčků škoda vynechat. Není snad krásnější sladká vůně, která se line z trouby. Často místo pravé vanilky používáme její náhražku...

Obchod Apetit