0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Právě vychází narozeninový Apetit

Právě vychází narozeninový Apetit
sdílet:
Už deset let spolu jíme u jednoho stolu! Slavte s námi ve velkém stylu.

Apetit slaví desáté narozeniny! V květnovém vydání pro vás máme to nejlepší z Apetitu za posledních deset let. Prohlédnout všech 121 čísel, která už za deset let vyšla, byla fuška a vybrat z nich deset nejlepších receptů nadlidský úkol, ale zvládli jsme to!

Při listování jsme si připomněli vše zajímavé, co se tehdy v redakci dělo. Gastrocelebrity, které jsou s Apetitem neodlučně spjaté, se s vámi podělí o jídla, která je chytla za srdce. Dozvíte se, jakou klasiku vás chce naučit Roman Paulus i v čem je fakt dobrá Hana Michopulu, první šéfredaktorka Apetitu.



A ještě předtím jsme uspořádali velkolepou narozeninovou oslavu. Za ta léta už jsme jako jedna velká rodina, tak jsme se sešli u jednoho stolu. Nechyběl ani skvostný makronkový dort jako z Paříže. Upekla ho pro nás Zuzka Dvořáková a s vámi se podělí o recept, jak si tuhle nádheru připravit doma. Slavte s námi!

Květnový Apetit koupíte na stáncích od středy 16. dubna.

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Ganache: Jak na čokoládový krém, kterému nikdo neodolá
  • Tipy a triky

Ganache: Jak na čokoládový krém, kterému nikdo neodolá

Víte, co mají společného stékaný dort, makronky a čokoládové fondue? Ano, je to ganache. Původně šlo o francouzskou nadávku, dnes tento pojem označuje čokoládu rozpuštěnou ve smetaně, kterou lze v cukrařině využít na mnoho způsobů. ...
STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Jak se pěstuje vanilka vs jak se vyrábí ta syntetická
  • Zajímavosti

Jak se pěstuje vanilka vs jak se vyrábí ta syntetická

Vanilka je surovinou, kterou by bylo při přípravě krémových náplní, tvarohových dortů, pudinků a vanilkových rohlíčků škoda vynechat. Není snad krásnější sladká vůně, která se line z trouby. Často místo pravé vanilky používáme její náhražku...

Obchod Apetit