Apetit slaví desáté narozeniny! V květnovém vydání pro vás máme to nejlepší z Apetitu za posledních deset let. Prohlédnout všech 121 čísel, která už za deset let vyšla, byla fuška a vybrat z nich deset nejlepších receptů nadlidský úkol, ale zvládli jsme to!
Při listování jsme si připomněli vše zajímavé, co se tehdy v redakci dělo. Gastrocelebrity, které jsou s Apetitem neodlučně spjaté, se s vámi podělí o jídla, která je chytla za srdce. Dozvíte se, jakou klasiku vás chce naučit Roman Paulus i v čem je fakt dobrá Hana Michopulu, první šéfredaktorka Apetitu.
A ještě předtím jsme uspořádali velkolepou narozeninovou oslavu. Za ta léta už jsme jako jedna velká rodina, tak jsme se sešli u jednoho stolu. Nechyběl ani skvostný makronkový dort jako z Paříže. Upekla ho pro nás Zuzka Dvořáková a s vámi se podělí o recept, jak si tuhle nádheru připravit doma. Slavte s námi!
Květnový Apetit koupíte na stáncích od středy 16. dubna.
Právě vychází narozeninový Apetit
Už deset let spolu jíme u jednoho stolu! Slavte s námi ve velkém stylu.