Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Právě vychází narozeninový Apetit

Právě vychází narozeninový Apetit
sdílet:
Už deset let spolu jíme u jednoho stolu! Slavte s námi ve velkém stylu.

Apetit slaví desáté narozeniny! V květnovém vydání pro vás máme to nejlepší z Apetitu za posledních deset let. Prohlédnout všech 121 čísel, která už za deset let vyšla, byla fuška a vybrat z nich deset nejlepších receptů nadlidský úkol, ale zvládli jsme to!

Při listování jsme si připomněli vše zajímavé, co se tehdy v redakci dělo. Gastrocelebrity, které jsou s Apetitem neodlučně spjaté, se s vámi podělí o jídla, která je chytla za srdce. Dozvíte se, jakou klasiku vás chce naučit Roman Paulus i v čem je fakt dobrá Hana Michopulu, první šéfredaktorka Apetitu.



A ještě předtím jsme uspořádali velkolepou narozeninovou oslavu. Za ta léta už jsme jako jedna velká rodina, tak jsme se sešli u jednoho stolu. Nechyběl ani skvostný makronkový dort jako z Paříže. Upekla ho pro nás Zuzka Dvořáková a s vámi se podělí o recept, jak si tuhle nádheru připravit doma. Slavte s námi!

Květnový Apetit koupíte na stáncích od středy 16. dubna.

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Jak zubaři změnili svět sladkostí: Příběh vzniku cukrové vaty
  • Zajímavosti

Jak zubaři změnili svět sladkostí: Příběh vzniku cukrové vaty

Na žádném vinobraní, pouti ani jarmarku nesmí chybět sladké a nadýchané obláčky na špejli. Věděli jste, že cukrovou vatu vymyslel před více než sto lety zubař? Ten, který vám běžně říká, abyste se cukru vyhýbali? Sladký paradox, po kterém...
KVÍZ: Jak dobře znáte kulinářské techniky?
  • Kvízy

KVÍZ: Jak dobře znáte kulinářské techniky?

Moderní gastronomii si dnes nelze představit bez správných technologických postupů při přípravě jídel. Tepelné úpravy patří mezi nejoblíbenější, protože zlepšují stravitelnost pokrmů a ničí škodlivé mikroorganismy. Připomeňte si s námi...