Velká debata o boloňské omáčce
Zeptejte se stovky kuchařů, hospodyněk a labužníků, a dostanete sto různých receptů na boloňskou omáčku. Tři z nich, více či méně autentické, a jejich hodnocení vám nabízíme.
Gnocchi a jejich skryté kouzlo
Nadýchané lahodné polštářky jsou italskou odpovědí na české knedlíky. Noky nejlépe chutnají v těch nejjednodušších úpravách, se sametově krémovými či výraznými rajčatovými omáčkami anebo zapečené pod sýrovou krustičkou.
Osladíme vám život
Dolce vita je na dosah. Vybrali jsme pro vás ty nejlahodnější dolci – geniální italské dezerty, kterým se nedá odolat a které se stanou vaší láskou navěky.
Nejlepší pizza do mrazáku
Redaktorka Darina Sieglová má doma tři hladové krky, a tak když vaří, tak ve velkém a do zásoby, aby jídlo bylo doma i v případech, kdy ona sama doma není. Než aby si kluci kupovali mraženou pizzu nebo platili její dovážku, dělá jim luxusní pizzu do zásoby. Zkuste to taky!
Dále v čísle
Seriál o mase: hovězí líčka, test kupovaných gnocchů, syté polévky s přílohami, hostina z darů moře a další