Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Právě vyšel březnový Apetit v italském rytmu

Právě vyšel březnový Apetit v italském rytmu
sdílet:
72 sezonních receptů a pořádnou itálii – přesně tohle vám naservíruje na talíř nové vydání Apetitu.

Velká debata o boloňské omáčce


Zeptejte se stovky kuchařů, hospodyněk a labužníků, a dostanete sto různých receptů na boloňskou omáčku. Tři z nich, více či méně autentické, a jejich hodnocení vám nabízíme.

 

Gnocchi a jejich skryté kouzlo


Nadýchané lahodné polštářky jsou italskou odpovědí na české knedlíky. Noky nejlépe chutnají v těch nejjednodušších úpravách, se sametově krémovými či výraznými rajčatovými omáčkami anebo zapečené pod sýrovou krustičkou.

 

 

Osladíme vám život


Dolce vita je na dosah. Vybrali jsme pro vás ty nejlahodnější dolci – geniální italské dezerty, kterým se nedá odolat a které se stanou vaší láskou navěky.

 

 

Nejlepší pizza do mrazáku


Redaktorka Darina Sieglová má doma tři hladové krky, a tak když vaří, tak ve velkém a do zásoby, aby jídlo bylo doma i v případech, kdy ona sama doma není. Než aby si kluci kupovali mraženou pizzu nebo platili její dovážku, dělá jim luxusní pizzu do zásoby. Zkuste to taky!

 

 

Dále v čísle


Seriál o mase: hovězí líčka, test kupovaných gnocchů, syté polévky s přílohami, hostina z darů moře a další

 

 

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín