Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Právě vyšel březnový Apetit v italském rytmu

Právě vyšel březnový Apetit v italském rytmu
sdílet:
72 sezonních receptů a pořádnou itálii – přesně tohle vám naservíruje na talíř nové vydání Apetitu.

Velká debata o boloňské omáčce


Zeptejte se stovky kuchařů, hospodyněk a labužníků, a dostanete sto různých receptů na boloňskou omáčku. Tři z nich, více či méně autentické, a jejich hodnocení vám nabízíme.

 

Gnocchi a jejich skryté kouzlo


Nadýchané lahodné polštářky jsou italskou odpovědí na české knedlíky. Noky nejlépe chutnají v těch nejjednodušších úpravách, se sametově krémovými či výraznými rajčatovými omáčkami anebo zapečené pod sýrovou krustičkou.

 

 

Osladíme vám život


Dolce vita je na dosah. Vybrali jsme pro vás ty nejlahodnější dolci – geniální italské dezerty, kterým se nedá odolat a které se stanou vaší láskou navěky.

 

 

Nejlepší pizza do mrazáku


Redaktorka Darina Sieglová má doma tři hladové krky, a tak když vaří, tak ve velkém a do zásoby, aby jídlo bylo doma i v případech, kdy ona sama doma není. Než aby si kluci kupovali mraženou pizzu nebo platili její dovážku, dělá jim luxusní pizzu do zásoby. Zkuste to taky!

 

 

Dále v čísle


Seriál o mase: hovězí líčka, test kupovaných gnocchů, syté polévky s přílohami, hostina z darů moře a další

 

 

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč