0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Právě vyšla kuchařka Drůbež

Právě vyšla kuchařka Drůbež
sdílet:
Uvařili jsme pro vás novou kuchařku. Tentokrát potěší milovníky drůbeže.

Jedenáctá z řady kuchařek, které jsme pro vás připravili v redakční kuchyni Apetitu, se jmenuje Drůbež a vychází ve středu 13. března 2013. Najdete v ní vše, co by správná kuchařka Edice Apetit měla mít. Je rozdělená do osmi přehledných kapitol:

  • Polévky
  • Pro každý den
  • Kuře v hlavní roli
  • Kachna, krůta & spol.
  • S vůní dálek
  • Chuťovky & saláty
  • Nádivky & přílohy
  • Servis

Ověřené recepty i nové tipy


Mezi 110 recepty si vyberou úplní začátečníci, ale díky spoustě nových nápadů se nebudou nudit ani ti, kteří se ve vaření vyznají. Kuchařka je totiž plná rychlých večeří pro každý den, slavnostních pečínek, neotřelých polévek a exotických lahůdek, nechybějí ani recepty na chutné přílohy a nádivky a praktické tipy, jak vybírat suroviny a na co si při jejich nákupu dávat pozor. Kapitola Servis obsahuje podrobný návod na porcování a vykostění kuřete a spoustu triků a zlepšováků.

Kde koupit


Kuchařku Drůbež koupíte za 299 Kč v Apetit Shopu, v knihkupectvích Kanzelsberger, v síti obchodů Datart a ve vybraných novinových stáncích. 

Kuchařky Edice Apetit


Abyste měli všechny nejlepší recepty vždy po ruce, připravujeme pro vás kuchařky Edice Apetit. Najdete v nich nejen své nejoblíbenější recepty uveřejněné za posledních několik let v Apetitu, ale především recepty nové. Nejčastěji jsou to naše rodinné poklady nebo vybroušené recepty světových hvězd. Všechny recepty jsme osobně vyzkoušeli, tak se do nich pusťte i vy. Inspirujte se, sbírejte je a vařte podle nich!
Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Hřejivé podzimní polévky
  • Tipy redakce

Hřejivé podzimní polévky

Jak zahřát tělo i duši v podzimních sychravých dnech? Nejlépe vydatnou horkou polévkou! Podzimní stálicí je dýňová, ale skvěle zahřeje i polévka z květáku, celeru nebo mrkve. Zužitkujte letní úrodu a připravte si dokonalý pokrm v barvách a...
STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...

Obchod Apetit