0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Přednáška o víně v Židlochovicích

Přednáška o víně v Židlochovicích
sdílet:
15.1.| Tramín červený, Alibernet, Rubinet a Neronet – to jsou odrůdy, o kterých se bude 15. ledna mluvit v moravských Židlochovicích. Návštěvníky čeká odborný výklad Ing. Ivany Flajšingerové o původu a charakteristice jednotlivých odrůd.  A protože teorie se nejlépe vstřebá praktickou ukázkou, bude součástí přednášky i degustace.
Co: přednáška o víně a degustace
Kdy: 15. 1. 2010
Kde: Regionální turistické informační centrum a Vinotéka, Masarykova 100, Židlochovice, 20 km od Brna
Za kolik: vstupné 50 Kč
Info: www.zidlochovicko.cz
Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Jak připravit veganská míchaná „vajíčka“?
  • Jak na to

Jak připravit veganská míchaná „vajíčka“?

Stravujete se vegansky, ale nedokážete si představit snídani bez míchaných vajec? Ať už se snažíte omezovat příjem živočišných potravin nebo si jen chcete rozšířit jídelníček o nová jídla, tahle míchaná „vejce bez vajec“ prostě musíte...

Obchod Apetit