0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Přednáška o víně v Židlochovicích

Přednáška o víně v Židlochovicích
sdílet:
15.1.| Tramín červený, Alibernet, Rubinet a Neronet – to jsou odrůdy, o kterých se bude 15. ledna mluvit v moravských Židlochovicích. Návštěvníky čeká odborný výklad Ing. Ivany Flajšingerové o původu a charakteristice jednotlivých odrůd.  A protože teorie se nejlépe vstřebá praktickou ukázkou, bude součástí přednášky i degustace.
Co: přednáška o víně a degustace
Kdy: 15. 1. 2010
Kde: Regionální turistické informační centrum a Vinotéka, Masarykova 100, Židlochovice, 20 km od Brna
Za kolik: vstupné 50 Kč
Info: www.zidlochovicko.cz
Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

5 jídel, která si domů raději neobjednávejte
  • Poradna

5 jídel, která si domů raději neobjednávejte

V uplynulých letech se s rozvážkovou službou jídla do domu doslova roztrhl pytel. Pokud i vy patříte mezi milovníky restauračního jídla v teple a klidu domova, možná vás zaujme našich pět tipů, čemu se ve verzi ‚s sebou‘ raději vyhnout. ...
Jambalaya, gumbo, beignets: Uvařte si menu z New Orleans!
  • Lidé a jídlo

Jambalaya, gumbo, beignets: Uvařte si menu z New Orleans!

Slavná kuchyně lousianského města New Orleans je výsledkem bohaté směsice kultur, které našly svůj domov podél řeky Mississippi. Projevuje se specifickými jídly, plnými vůní a barev. Připravit si je doma v českých podmínkách je překvapivě...
Jak na dokonalý vývar
  • Tipy a triky

Jak na dokonalý vývar

Vývar je dokonalou surovinou pro každou omáčku, polévku a velkou část dalších pokrmů. Je základem profesionálního i amatérského vaření. Jeho příprava zabere nějaký ten čas, ale můžete připravit velké množství a po dávkách ho zamrazit....

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
549 Kč
439 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč