Přijďte nasát vůni Orientu do Siddharta Café

Přijďte nasát vůni Orientu do Siddharta Café
sdílet:
Od tohoto týdne vás restaurace Siddharta Café pražského hotelu Buddha-Bar Hotel Prague zve na nové menu. Ochutnejte sezonní nabídku, která se nese v evropsko-asijském duchu.

Euro-asijské menu


Siddharta Café je vyhlášená pražská restaurace, kde se mísí lahodné chutě asijské a kontinentální kuchyně. Na jídelním lístku nově objevíte pikantní krevetovou polévku tom yum, tagliatelle z kalamárů s koriandrem a nakládaným citronem nebo steak z hovězí svíčkové s červenou thajskou omáčkou. Na závěr večera nezapomeňte ochutnat sladkou variantu japonského nigiri suši – rýžové nočky pokladené exotickým ovocem.

Pro každou příležitost


Designový Buddha-Bar je místo se speciální orientální atmosférou, kde se můžete nejen dobře najíst, ale také relaxovat. Oblíbila si ho i naše redaktorka Darina Sieglová, která se sem vrací za skvělými koktejly a exotickými delikatesami. V restauraci připravují i snídaně a večer si sem můžete vyrazit s přáteli na drink nebo si zde sjednejte obchodní schůzku.

Buddha-Bar Hotel Prague
Jakubská 8, Praha 1
www.buddhabarhotelprague.com

Připravila Nikola Kricnerová
Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

5 triků na dokonalý domácí hamburger
  • Jak na to

5 triků na dokonalý domácí hamburger

Upéct mleté maso, aby bylo šťavnaté a plné chutí, není zas tak složité. Pro dokonalý požitek z domácího burgeru je třeba držet se několika pravidel. Připravili jsme pro vás 5 tipů zaručujících ...
 Chobotnice a oliheň: Pochutnejte si na plodech moře
  • Zajímavosti

Chobotnice a oliheň: Pochutnejte si na plodech moře

Moře ukrývá spoustu živočichů, na kterých si naše mlsné jazýčky rádi pochutnávají – obzvlášť v létě na dovolené u moře. Vedle mořských ryb nebo mušlí můžeme své jídelníčky obohatit i o chobotnice či olihně neboli kalamáry.  ...
Julius Maggi: příběh vynálezce polévkového koření
  • Lidé a jídlo

Julius Maggi: příběh vynálezce polévkového koření

Tekuté polévkové koření Maggi už zachránilo nejednu nedochucenou polévku. Poznejte spolu s námi jeho vynálezce, stejnojmenného švýcarského podnikatele Julia Maggiho, i příběh, který se ke vzniku proslulého ochucovadla váže. ...
Vše o kofeinu: Co se stane, když to s ním přeženete?
  • Zdraví a výživa

Vše o kofeinu: Co se stane, když to s ním přeženete?

Šálek kávy po ránu funguje jako ‚nakopávač‘ a díky pravidelné odpolední dávce kofeinu vydržíte bdělí až do večera. Věděli jste však o tom, že kofein ovlivňuje centrální nervovou soustavu v mnoha směrech? Jaké jsou jeho krátkodobé i...

Obchod Apetit