Jarní menu Pavla Sapíka
Šéfkuchař Pavel Sapík pro vás se svým týmem připravil novou sezonní nabídku. Vybrat si můžete jídla z à la carte menu nebo si objednat celé, pečlivě sestavené menu degustační. V něm najdete lahůdky jako marinovaného kanadského humra v citrusovém oleji nebo terinu z kachních jater v krustě z čokolády Valrhona. Další novinkou jarní degustační nabídky je mořský ďas pečený v pancettě. Jako lahůdku na konec ochutnáte čokoládovou tabulku ochucenou lesním ovocem. Její úžasnou chuť si budete ještě dlouho užívat a pamatovat.
Velikonoce v restauraci
Pokud chcete Velikonoce strávit netradičně, zarezervujte si stůl v restauraci Terasa U Zlaté studně, která se nachází ve stejnojmenném hotelu, jenž získal ocenění serveru Trip advisor jako nejlepší hotel na světě. Nejen že se restaurace pyšní překrásným výhledem na Prahu, ale také pro své hosty na Velikonoce připravila speciální gurmánský zážitek. Těšit se můžete na dušené jehněčí kolínko na česneku a na másle pečené jarní kuřátko. Připraveny pro vás budou také staročeské domácí šátečky. Po velikonočním obědě se můžete vydat na procházku do zahrad Pražského hradu. Přístup do zahrad je přímo z terasy restaurace.
restaurace Terasa U Zlaté studně
U Zlaté studně 166/4
Praha 1-Malá Strana
www.terasauzlatestudne.cz