0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Přivítejte jaro v restauraci Terasa U Zlaté studně

Přivítejte jaro v restauraci Terasa U Zlaté studně
sdílet:
V restauraci Terasa U Zlaté studně pro vás připravili nové sezonní à la carte a degustační menu. Přijďte a ochutnejte jedinečné delikatesy vhodné pro nadcházející jarní dny.

Jarní menu Pavla Sapíka


Šéfkuchař Pavel Sapík pro vás se svým týmem připravil novou sezonní nabídku. Vybrat si můžete jídla z à la carte menu nebo si objednat celé, pečlivě sestavené menu degustační. V něm najdete lahůdky jako marinovaného kanadského humra v citrusovém oleji nebo terinu z kachních jater v krustě z čokolády Valrhona. Další novinkou jarní degustační nabídky je mořský ďas pečený v pancettě. Jako lahůdku na konec ochutnáte čokoládovou tabulku ochucenou lesním ovocem. Její úžasnou chuť si budete ještě dlouho užívat a pamatovat.

Velikonoce v restauraci


Pokud chcete Velikonoce strávit netradičně, zarezervujte si stůl v restauraci Terasa U Zlaté studně, která se nachází ve stejnojmenném hotelu, jenž získal ocenění serveru Trip advisor jako nejlepší hotel na světě. Nejen že se restaurace pyšní překrásným výhledem na Prahu, ale také pro své hosty na Velikonoce připravila speciální gurmánský zážitek. Těšit se můžete na dušené jehněčí kolínko na česneku a na másle pečené jarní kuřátko. Připraveny pro vás budou také staročeské domácí šátečky. Po velikonočním obědě se můžete vydat na procházku do zahrad Pražského hradu. Přístup do zahrad je přímo z terasy restaurace.

restaurace Terasa U Zlaté studně
U Zlaté studně 166/4
Praha 1-Malá Strana
www.terasauzlatestudne.cz

Připravila Nikola Kricnerová
Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

5 jídel, která si domů raději neobjednávejte
  • Poradna

5 jídel, která si domů raději neobjednávejte

V uplynulých letech se s rozvážkovou službou jídla do domu doslova roztrhl pytel. Pokud i vy patříte mezi milovníky restauračního jídla v teple a klidu domova, možná vás zaujme našich pět tipů, čemu se ve verzi ‚s sebou‘ raději vyhnout. ...
Jambalaya, gumbo, beignets: Uvařte si menu z New Orleans!
  • Lidé a jídlo

Jambalaya, gumbo, beignets: Uvařte si menu z New Orleans!

Slavná kuchyně lousianského města New Orleans je výsledkem bohaté směsice kultur, které našly svůj domov podél řeky Mississippi. Projevuje se specifickými jídly, plnými vůní a barev. Připravit si je doma v českých podmínkách je překvapivě...
Jak na dokonalý vývar
  • Tipy a triky

Jak na dokonalý vývar

Vývar je dokonalou surovinou pro každou omáčku, polévku a velkou část dalších pokrmů. Je základem profesionálního i amatérského vaření. Jeho příprava zabere nějaký ten čas, ale můžete připravit velké množství a po dávkách ho zamrazit....

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
549 Kč
439 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč