27. července | Pojďte ochutnávat a pronikat do tajů pyré. První pokus s degustačním
menu se v Ristorante & Pizzeria Prosecco zjevně osvědčil, a tak pro
vás Dušan Jakubec a šéfkuchař Petr Bednář chystají další, tentokráte
právě na téma pyré a jeho chuťové variace.
Co: Prosecco Flavours II. – Pyré
Kdy: Od pondělí 27. července do čtvrtka 30. července vždy od 19.00
Kde: Ristorante & Pizzeria Prosecco, Prosecká ulice 852/66, Praha 9
Za kolik: Šestichodové ochutnávkové menu je za 450 Kč
Info: www.ristoranteprosecco.cz
Rezervace: Na tel. čísle 777 257 247
Menu Proseco Flavours II. – Pyré
- 1. Pyré z jemně uzeného lososa s limetkovo-pažitkovým dresinkem
- 2. Pyré z hub, mladého česneku s pečenými hříbky, plátkem prosciutta cruda a pěnou s vůní stromů
- 3. Caponata pyré s filátkem z mořského vlka a omáčkou Pistou z bazalky a tomatů
- 4. Hovězí loupaná plec z plemene Angus na pyré z bramborových chipsů a smažené cibule
- 5. Pyré z pečených meruněk s gratinovaným sýrem a sultánkami v octu balsamico
- 6. Chlazené malinové pyré a jogurtová panna cotta