0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Rekordní počet návštěvníků na Prague Food Festivalu

Rekordní počet návštěvníků na Prague Food Festivalu
sdílet:
Gastronomické radovánky v Jižních zahradách Pražského hradu letos přilákaly rekordní počet návštěvníků. V působivých prostorách zahrad Pražského hradu šéfkuchaři předváděli své dovednosti během cooking show, soutěžilo se v točení a servírování piva, ale především a hlavně se ochutnávaly speciality z celého světa.

Obliba Prague Food Festivalu s každým rokem stoupá a návštěvnická účast trhá rekordy. První ročník festivalu v roce 2007 pohostil 8000 návštěvníků, o rok později jich bylo již o 4000 více. Loňský ročník v areálu ‚Mezi mosty‘ si i přes nepřízeň počasí nenechalo ujít  přes 15000 labužníků.

Letošní ročník opět překonal ty předchozí. Již první den zavítalo do Jižních zahrad přes 5000 návštěvníků. V sobotu překonal počet prodaných vstupenek 7000 kusů a v neděli taktéž.

Podívejte se na videa a fotografie z festivalu ve speciálu Prague Food Festival 2010.

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Jak se pěstuje vanilka vs jak se vyrábí ta syntetická
  • Zajímavosti

Jak se pěstuje vanilka vs jak se vyrábí ta syntetická

Vanilka je surovinou, kterou by bylo při přípravě krémových náplní, tvarohových dortů, pudinků a vanilkových rohlíčků škoda vynechat. Není snad krásnější sladká vůně, která se line z trouby. Často místo pravé vanilky používáme její náhražku...

Obchod Apetit