0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Restaurace lákají na nová menu

Restaurace lákají na nová menu
sdílet:
Vánoční menu jsou dávno za námi a některé restaurace přicházejí s novinkami ve své nabídce. Restaurace Kampa Park připravila nové degustační menu, v hotelu Paříž si můžete dopřát staročeské porkmy z masa a ryb, hotel Hilton pořádá ochutnávku lanýžů a severoamerického hovězího, Hergetova Cihelna začíná s obědovými menu.
„Menu obměňujeme pravidelně, tentokrát to ale doznalo v Kampa Parku výraznějších úprav,“ říká šéfkuchař společnosti Marek Raditsch a dodává: „Cestovali jsme po nejlepších restauracích světa, jako jsou Per Se, Daniel, El Racó de Can Fabes a Steirereck, a z každé z nich jsme si vzali inspiraci, která se v novém menu promítne.“

Za cenu 1450 korun dostanete v Kampa Park jeden teplý a jeden studený předkrm, rybí a masový hlavní chod a dezert (například tuňákový tatarák s jikrami z mořských ježků, ústřicovým želé s mučenkou a marinovanou okurkou jako předkrm a jako hlavní chod jehněčí filety s artyčoky, hnědými žampiony, bylinkovými spaetzlemi se špenátem a omáčkou z červeného vína).

Na leden a únor připravil šéfkuchař restaurace hotelu Paříž Karel Hynek staročeské pokrmy z masa a ryb (v nabídce najdete například pečené kachní stehno v šouletu s cibulovou slámou nebo uzené filátko pstruha na listovém salátu s jablky a mandlemi s křenovým dresinkem).

O možnosti ochutnat černé lanýže a nejlepší severoamerické hovězí v Hiltonu najdete podrobnější informace zde.

Restaurant Oliva zařadil nově do stálé nabídky tygří krevety. Můžete si vybrat ze čtyř druhů úprav a za 690 korun pro osobu jich dostanete tolik, kolik zvládnete sníst.


Obědová menu

Novinkou v restauraci La Provence je expresní obědové menu. Během 45 minut dostanete hlavní chod a polévku nebo salát. Dáte za něj 135 až 165 korun.

Od poloviny ledna najdete nové položky také v menu podniku Hergetova Cihelna. V nabídce čekají třeba dýňové ravioli s mandlemi, hnědým máslem, piniovými oříšky a parmazánem, z české kuchyně pak kachní confit s křupavými bramborami, fazolovým ragú s kořenovou zeleninou a fíkovou omáčkou.

Hergetova Cihelna také nově uvede tříchodové obědové menu, za které dáte maximálně 515 korun.
Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
549 Kč
439 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč