Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Říjnový Apetit vám představí českou klasiku

Říjnový Apetit vám představí českou klasiku
sdílet:
Říjnové číslo časopisu Apetit je právě na stáncích! Uvařili jsme pro vás ta nejlepší česká jídla, po kterých se budete olizovat až za ušima.

Sváteční menu podle tří šéfkuchařů


Šéfkuchaři Tomáš Reisinger, Jaroslav Sapík a Karel Hynek vám dokážou, že česká kuchyně směle snese srovnání se světovou. V jejich menu najdete například hovězí srdíčko na houbách, králičí stehna na paprice a švestkový koláč s makovou drobenkou.

 

 

Sladká jídla de luxe


Sladké hlavní chody jsou pro naši kuchyni typické. Klasické recepty vyladil šéfkuchař Tomáš Reisinger tak, že na nich ujedete stejně jako jeho hosté v nejlepších restauracích.

 

 

 

 

Učíme se od mistra: Hospodský guláš


Říká se, že na guláši si pochutnáte jen v hospodě. Zdeněk Marcín vás přesvědčí, že ho zvládnete uvařit i doma. Jen si na jeho přípravu udělejte dost času!

 

 

 

 

(Staro)nový hit: topinky


Topinky má každý rád! Někomu připomínají dětství, dalšímu studentská léta na koleji, jinému první večírky. Milujeme je z nostalgie, ale i pro jejich snadnou přípravu, skvělou chuť a spoustu variant. Máme pro vás ty nejlepší!

 

 

 

 

Seriál o mase: Loupaná plec


Tahle část hovězího masa vám nesmí zůstat utajena! Nejlepší je na omáčky, a až zkusíte svíčkovou Václava Friče, zjistíte, že předčí i jiné, mnohem známější kusy.

 

 

 

 

Dále v čísle


Kyselé okurky 3× jinak, jeřabiny v kuchyni, test nakládaných okurek, recenze Hravé kuchařky a další

 

 

 

 

 

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč