Sváteční menu podle tří šéfkuchařů
Šéfkuchaři Tomáš Reisinger, Jaroslav Sapík a Karel Hynek vám dokážou, že česká kuchyně směle snese srovnání se světovou. V jejich menu najdete například hovězí srdíčko na houbách, králičí stehna na paprice a švestkový koláč s makovou drobenkou.
Sladká jídla de luxe
Sladké hlavní chody jsou pro naši kuchyni typické. Klasické recepty vyladil šéfkuchař Tomáš Reisinger tak, že na nich ujedete stejně jako jeho hosté v nejlepších restauracích.
Učíme se od mistra: Hospodský guláš
Říká se, že na guláši si pochutnáte jen v hospodě. Zdeněk Marcín vás přesvědčí, že ho zvládnete uvařit i doma. Jen si na jeho přípravu udělejte dost času!
(Staro)nový hit: topinky
Topinky má každý rád! Někomu připomínají dětství, dalšímu studentská léta na koleji, jinému první večírky. Milujeme je z nostalgie, ale i pro jejich snadnou přípravu, skvělou chuť a spoustu variant. Máme pro vás ty nejlepší!
Seriál o mase: Loupaná plec
Tahle část hovězího masa vám nesmí zůstat utajena! Nejlepší je na omáčky, a až zkusíte svíčkovou Václava Friče, zjistíte, že předčí i jiné, mnohem známější kusy.
Dále v čísle
Kyselé okurky 3× jinak, jeřabiny v kuchyni, test nakládaných okurek, recenze Hravé kuchařky a další