Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Rybí speciality z mečouna v restauraci Fluidum

Rybí speciality z mečouna v restauraci Fluidum
sdílet:
Vinohradská restaurace Fluidum připravila další akci pro milovníky ryb. Tentokrát kuchaři přímo před vašima očima naporcují čerstvého mečouna, který váží úctyhodných 25 kg.

Na degustačním večeru ochutnáte:

  • Plátky mečouna marinované v citrusech a koriandru s okurkovou tapiokou
  • Krém z mořských ryb se šafránovým knedlíčkem
  • Ricottové gnocchi s kousky mečouna a řeřichovým pestem
  • Mečoun sous-vide na pyré z modrých brambor s omáčkou café de paris
  • Steak mečouna na grilu s ragú z hlívy královské a omáčkou z polotmavého piva
  • Domácí buchtička plněná nugátem, přelitá teplým vanilkovým krémem


Co: Menu s mečounem
Kdy: 22. února 2012 od 19 hodin
Kde: Restaurant Fluidum, Lucemburská 1497, Praha 3
Za kolik: 1190 Kč
Info: www.fluidumrestaurant.cz

 

 

 

 

 

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Pstruh na všechny způsoby: Který recept vyzkoušíte jako první?
  • Zajímavosti

Pstruh na všechny způsoby: Který recept vyzkoušíte jako první?

Jemné maso, delikátní chuť a nekonečné možnosti úpravy – pstruh patří mezi nejoblíbenější ryby v české kuchyni. A není divu: na másle s křupavou kůrčičkou, v krémových těstovinách nebo v asijském stylu? Možností je nespočet! Připravili jsme...